Skip to main content

Viva Festivale! Uusi päivitys saapuu Animal Crossing: New Horizons -peliin!

tiistai, 26. tammikuu 2021
Uusi ilmainen päivitys saapuu Nintendo Switchin Animal Crossing: New Horizons -peliin 28. tammikuuta. Tämä päivitys sisältää erittäin värikkään festivaalitapahtuman, sydämen muotoisia asioita, uusia reaktioita ja esineitä.

Päivitys sisältää seuraavat asiat:

  • Festivale Event – Mikään ei voita kylmää säätä paremmin kuin mahtava festivaalitapahtuma, joka on täynnä tanssia ja lentäviä höyheniä. 15. helmikuuta tanssija Pavé saapuu saaren Plazalle konfettien ja karnevaalihengen saattelemana. Ainoastaan tänä päivänä voit pyydystää värikkäitä höyheniä haavillasi ja viedä ne Pavélle saadaksesi vastineeksi intohimoisen tanssinumeron. Sateenkaarihöyhenet näyttävät olevan erityisen harvinaisia, joten on parasta pyydystää ne heti ja antaa ne Pavélle. Voit kutsua ystäväsi saarellesi tai vierailla heidän luonaan ja juhlia yhdessä.
  • Uusia reaktioita – Voit ostaa Viva Festivale Reaction Setin Nook's Crannystä rajoitetun ajan ja saada uusia reaktioita kuten Feelin 'It, Let's Go, Viva ja Confetti.
  • Uusia vaatteita – 1. helmikuuta alkaen Festivale-vaatteita on saatavana Able Sisters -kaupasta rajoitetun ajan. Täydellinen tilaisuus kaikille, jotka haluavat juhlia tyylillä!
  • Uusia kausituotteita – Uusia kausituotteita tulee olemaan saatavilla Nook Shopping -kaupasta. Juhlista tunteellista kautta suklaasydämillä ja sydämen muotoisilla kukkakimpuilla, joita voi ostaa 1.-14. helmikuuta välisenä aikana. Tammi- ja helmikuun aikana tulee myös olemaan saatavilla muita esineitä, jotka liittyvät Lunar New Year ja Big Game Celebration -tapahtumiin.

Seuraava päivitys on suunnitteilla Animal Crossing: New Horizons -peliin maaliskuussa, joten pysy kuulolla saadaksesi lisätietoja.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto