Skip to main content

Zelda & Loftwing amiibo julkaistaan samaan aikaan kuin The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

keskiviikko, 19. touko 2021
Jokaisella legendalla on alkuperä ja pian voit tutustua The Legend of Zelda -pelien aikajanan varhaisimpaan tarinaan, kun The Legend of Zelda: Skyward Sword HD saapuu Nintendo Switchille. Tämän klassisen seikkailun HD-versio on entistäkin näyttävämmän näköinen ja se on varustettu sulavammalla liikeohjauksella. Ensimmäistä kertaa voit pelata tätä seikkailua myös painikkeilla.

Itse pelin ja pelin teemalla koristeltujen Joy-Con -ohjaimien lisäksi julkaistaan myös amiibo-figuuri, joka esittää Linkin lapsuudenystävää Zeldaa ja hänen luotettavaa, sinistä Loftwing-lintua. Tämä amiibo julkaistaan 16. heinäkuuta ja voit käyttää sitä milloin tahansa seikkailusi aikana korkealla pilvien yläpuolella tai maassa luodaksesi tallennuspisteen, johon voit palata nopeasti. Katso traileri nähdäksesi, miten tämä amiibo-figuuri toimii pelissä.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto