fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mikä on Nintendo eShop?

Nintendo eShop on verkkokauppa, jossa voit muun muassa ladata pelien demoversioita, katsoa uusia trailereita ja etsiä tietoa eri peleistä.

Millä pelikonsoleilla pääsen Nintendo eShopiin?

Nintendo Switch, Wii U:lla ja Nintendo 3DS -tuoteperheen konsoleilla. Jokaisen konsolin mukana tulevista käyttöohjeista löytyy yksityiskohtaiset ohjeet, kuinka yhdistäminen Nintendo eShopiin onnistuu.

Mistä tiedän, onko peli hyvä vai huono?

Usein pelistä on saatavilla vähintään video, joka näyttää pelin liikkeessä, ja lisäksi kuka tahansa, joka on pelannut peliä vähintään tunnin, voi antaa arvosanan pelille. Kaikki pelit näyttävät kuinka monta käyttäjää on antanut arvosanan sekä keskiarvon. Tällä tavalla voit saada hyvän käsityksen pelin laadusta. Lopulta kuitenkin sinun oma pelimaku ratkaisee, mutta monet pelit sisältävät myös ilmaisen demon*, jonka voit ladata kokeiltavaksi.

*Demo on valittu osa peliä, jota voit kokeilla ilmaiseksi saadaksesi paremman käsityksen siitä, millainen peli on kyseessä.

Voinko antaa oman arvosanan?

Kyllä. Ainoa vaatimus on, että olet pelannut arvosteltavaa peliä vähintään tunnin.

Miten voin ostaa jotain Nintendo eShopista?

Sinun täytyy täyttää Nintendo eShop -saldoasi joko pankkikortilla (VISA tai Mastercard toimii, muista, että aikuisen täytyy täyttää tiedot) tai kirjoittamalla aktivointikoodin, jonka löydät Nintendo eShop -kortista, joita voit ostaa tietyistä peli-, palvelu- ja supermarketeista.

Sinun täytyy käyttää jompaakumpaa näistä kahdesta tavasta voidaksesi tehdä ostoksia Nintendo eShopissa.

Tallentuuko minun pankkikorttitiedot?

Voit valita, tallentuuko pankkikorttitiedot vai ei (usein saatat haluta tallentaa tiedot, jotta sinun ei tarvitsisi syöttää kaikkia numeroita joka kertaa uudestaan, kun haluat tehdä ostoksia). Sinun on kuitenkin turvallisuussyistä, syötettävä kortin CSV-koodi joka kerta.

Minulla on latauskoodi, miten sitä käytetään?

  1. Käynnistä ”Nintendo eShop”
  2. Valitse ruutu, jossa lukee ”Enter Download Code”
  3. Käytä kosketusnäyttöä syöttääksesi latauskoodisi ja klikkaa ”ok”

Kuinka paljon muistia konsolissa täytyy olla voidakseni ladata eri pelejä?

Se vaihtelee suuresti pelistä riippuen ja konsolimallista riippuen. Wii U -pelit ovat esimerkiksi usein suurempia kuin Nintendo 3DS -pelit. Jotkut pelit vaativat vain muutaman MB:n kun taas toiset vaativat useamman GB:n. Sinulla täytyy olla riittävästi tilaa järjestelmämuistissa voidaksesi ladata pelin. Jos tila loppuu, sinun täytyy poistaa ohjelmistoja, joita et käytä niin usein (voit aina ladata ostamasi pelin uudestaan ilman lisämaksua*).

*Tämä edellyttää, että sinulla on kyseinen Nintendo eShop -tilisi tallessa. Jos poistat tilisi, kaikki lataamasi pelit ovat poissa pysyvästi.

Kun katson trailereita, videot pysähtyvät ja jäävät lataamaan tai näkyvät vain hetken ennen kuin ne alkavat latautua uudelleen. Miksi?

Saattaa olla, että Nintendo eShopissa on sillä hetkellä paljon liikennettä tai, että laajakaistayhteytesi on hidas. Wii U:lla voit mennä ”Menu”-valikkoon ja valita sitten ”Settings / Other” muuttaaksesi videon laatua (”Video Quality”). Jos valitset heikkolaatuisen (Low), videot toimivat paremmin.