Skip to main content

LAN-adapterin yhdistäminen Nintendo Switch -konsoliin

Ohjeet USB LAN-adapterin yhdistämiseen Nintendo Switch -konsoliin.
  1. Liitä LAN-adapteri* Nintendo Switch -telakan USB-porttiin.
  2. Liitä Ethernet-kaapelin toinen pää LAN-adapteriin ja toinen pää modeemin tai langallisen reitittimen verkkoporttiin.
  3. Tärkeää : Varmista, että olet liittänyt LAN-adapterin LAN-porttiin etkä Internet/WAN-porttiin. Useimmissa tilanteissa reitittimissä on useita LAN-portteja, jotka voidaan numeroida (esim. neljä porttia, jotka on merkitty numeroilla 1–4).

  4. Jos muodostat yhteyden suoraan modeemiin:
  5. Poista kaikki muut modeemiin tällä hetkellä yhdistetyt laitteet, mukaan lukien USB-kaapelilla yhdistetyt laitteet.
  6. Kytke modeemiin virta uudelleen irrottamalla virtalähde modeemista 30 sekunniksi ja kytkemällä sitten virtalähde takaisin.

*Jos sinulla on LAN-portilla varustettu Nintendo Switch -telakka, et tarvitse erillistä LAN-adapteria, vaan kytke ethernet-kaapeli sen sijaan suoraan telakan LAN-porttiin.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto