Skip to main content

Tarvitsen apua Nintendo DS -käsikonsolin käytössä

Onko sinulla ongelmia Nintendo DS/Lite/i -käsikonsolissa, tai onko se lakannut toimimasta syystä tai toisesta? Lue seuraavat kohdat ja katso, jos voit ratkaista ongelman itse ennen lähettämättä käsikonsoliasi huoltoon.

Nintendo DS:n kosketusnäyttö ei toimi. (Huomioi, että tämä ei koske DS Liteä)

Jos sinulla on vanhempi malli Nintendo DS -käsikonsolista, saattaa olla, että käsikonsolin ja kosketusnäytön väliin on joutunut likaa. Kokeile poistaa lika käsikonsolin ja kosketusnäytön välistä. Kokeile myös kalibroida kosketusnäyttö. Lisätietoja käyttöohjeissa.

Minun DS/DS Lite ei lue Game Boy -pelejä/DS-pelejä

Käsikonsolin peliportissa on todennäköisesti likaa (kontaktipinnat). Kokeile asettaa peli käsikonsoliin ja ottaa se pois, toista tämä n. 20 kertaa ”jauhaaksesi” kontaktipintoja sekä pelissä että käsikonsolissa. Saattaa myös olla niin, että pinnit ovat vääntyneet tai vaurioituneet muulla tavalla. Takuu ei kata tällaisia tapauksia. Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. saadaksesi huoltoarvion.

Minun DS/DS Lite -käsikonsolissa on yksi tai useampi kuollut pikseli

Nintendon suositus on, että pelaamista jatketaan n. 2 viikkoa. Jos olet edelleen tyytymätön tuotteeseen, voit ottaa yhteyttä jälleenmyyjään/Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. saadaksesi lisätietoja.

Fyysisiä vaurioita käsikonsolissa

Takuu ei valitettavasti kata tällaisia tapauksia. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. saadaksesi huoltoarvion.

Minun Nintendo DS/DS Lite ei lataudu. Latausvalo vilkkuu.

Tämä johtuu yleensä, että käsikonsolissa on jonkinlainen kosteusvaurio. Poista ensin paristokotelon kansi ja tarkista paristokotelossa oleva pieni paperi. Sen pitäisi olla valkoinen paperi, jossa on vaaleanpunaisia pisteitä. Jos se on altistunut kosteudelle, paperi on täysin vaaleanpunainen. Kosteusvaurioituneita laitteita ei valitettavasti kannata korjata.

Minun näyttö on täysin valkoinen / Minun näytössä on suuria mustia pisteitä.

LCD-näyttö on suurella todennäköisyydellä altistunut ulkoisille vaurioille ja se täytyy vaihtaa. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. saadaksesi huoltoarvion.

Jos et ole vieläkään saanut konsoliasi toimimaan, sinun kannattaa lähettää sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto