Skip to main content

Yhdistä Nintendo 3DS internetiin

Jos sinulla on langaton reititin, voit yhdistää Nintendo 3DS -käsikonsolisi verkkoon ja nauttia kaikista upeista ominaisuuksista, joita konsoli tarjoaa!

Näin voit yhdistää Nintendo 3DS -käsikonsolisi internetiin

  1. Etsi "System Settings" -ikoni, joka on kuvakkeena aloitusnäytössä ja klikkaa sitä.
  2. Klikkaa "Internet Settings".
  3. Klikkaa "Connection Settings".
  4. Klikkaa "New Connection".
  5. Klikkaa "Manual Setup" ja sitten "Search for Access Point":
    • Huomioi, että kaikkia verkkoja ei voida löytää tällä tavalla ja jos et löydä verkkoasi, sinun täytyy kirjoittaa verkkosi nimi (SSID) manuaalisesti.
  6. Anna salasana (kutsutaan joskus "avaimeksi") ja paina ok.
  7. Kun se on valmis, on aika testata yhteyttä! Jos se toimii, olet valmis. Jos se ei toimi, voit ottaa yhteyttä Bergsalaan sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (ilmoita virhekoodi, konsoli ja millaiset verkkolaitteet sinulla on kotona).

Jos sinulla ei ole langatonta reititintä, sinun täytyy hankkia sellainen voidaksesi yhdistää Nintendo 3DS -käsikonsolisi internetiin. Voit myös yhdistää käsikonsolisi ns. "hot spotteihin" (Internet-alueet, joihin voit yhdistää Nintendo 3DS -käsikonsolisi ilmaiseksi), mutta omassa kodissasi tarvitset langattoman reitittimen.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto