fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • On aika käynnistää moottorit, sillä Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passin ensimmäinen aalto on täällä!

On aika käynnistää moottorit, sillä Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passin ensimmäinen aalto on täällä!

Lähde nostalgiseen matkaan läpi Mario Kartin historian Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passilla ja tähtää ensimmäiselle sijalle yhteensä 48 remasteroidulla radalla. Tässä DLC:ssä julkaistaan kahdeksan rataa kerrallaan yhteensä kuudessa aallossa. Viimeinen aalto julkaistaan vuoden 2023 lopussa. Kaikkia ratoja voi pelata paikallisesti tai verkossa ja ensimmäinen aalto julkaistaan tänään.

 

Ensimmäinen aalto sisältää Golden Dash Cupin ja Lucky Cat Cupin, joissa pelaajat voivat ajaa liukuportaita ylös ja kauppojen läpi Wii Coconut Mallissa, väistellä putoavia kivilohkareita N64 Choco Mountainissa, ajaa väkijoukkojen ohi huimaa vauhtia 3DS Toad Circuitissa, valloittaa pilvet GBA Sky Gardenissa ja ylittää tiheä liikenne DS Shroom Ridgessä. Ja ensimmäistä kertaa voit jopa valita oman reittisi Mario Kart Tourin Tokyo Blurissa, Paris Promenadessa ja Ninja Hideawayssa.

Koe Mario Kart 8 Deluxe Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passilla ja odota näkeväsi lisää ramppeja, silmukoita, käännöksiä ja hyppyreitä, kun kaikki kuusi DLC-aaltoa tulee saataville. Osta Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Nintendo eShopista. Voit myös hankkia Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passin ilman lisäkustannuksia, jos sinulla on jo tai hankit Nintendo Switch Online + Expansion Packin.

 

Mario Kart 8 Deluxe