Skip to main content

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon julkaistaan Nintendo Switchille 17. maaliskuuta!

perjantai, 9. joulukuu 2022
Bayonetta-sarjan uusi peli debytoi The Game Awardsissa ja myös tulevan Nintendo Switch -pelin Fire Emblem Engagen DLC-paketeista ilmoitettiin.

Tämän vuoden Game Awards järjestettiin viime yönä ja Nintendo esitteli kaksi täysin uutta traileria Nintendo Switchille tulevista peleistä. Ensimmäinen oli Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, Bayonetta-sarjan uusi peli, joka keskittyy nuoreen noitaan nimeltä Cereza, joka oli hänen nimensä ennen kuin hänestä tuli Bayonetta. Tämä peli julkaistaan Nintendo Switchille 17. maaliskuuta 2023:

 

Toinen traileri esittelee Fire Emblem Engage Expansion Passia, joka on tuleva DLC-paketti Fire Emblem Engage -peliin joka saapuu Nintendo Switchille 20. tammikuuta 2023. Laajennuksen ensimmäinen DLC-paketti julkaistaan pelin julkaisun yhteydessä, minkä jälkeen ennen vuoden 2023 loppua ilmestyy vielä kolme DLC-pakettia:

 

Uusien trailereiden lisäksi Nintendo voitti myös hienoja palkintoja tämän vuoden Game Awardsissa. Bayonetta 3 palkittiin parhaana toimintapelinä, Kirby and the Forgotten Land voitti parhaan perhepelin palkinnon, Splatoon 3 palkittiin parhaana moninpelinä ja The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voitti odotetuimman pelin palkinnon.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon -pelissä omaksut Cerezan, nuoren noidan, roolin ja lähdet kohtalokkaalle matkalle kiellettyyn metsään saadaksesi voiman pelastaaksesi hänen äitinsä. Sen lisäksi, että pelissä on hyvin satukirjamainen tyyli, siinä on myös Bayonetta-sarjassa ennennäkemätöntä pelattavuutta. Pelaajat ohjaavat sekä Cerezaa että hänen demonikumppaniaan Cheshireä ja keskittyvät tutkimiseen, taistelemiseen ja pulmien ratkaisemiseen auttaakseen Cerezaa pääsemään yhä syvemmälle metsään.

Pelaajien, jotka haluavat päästä kurkistamaan peliin, ei tarvitse odottaa pitkään. Itse asiassa Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon -pelin lyhyt teaseri löytyy Bayonetta 3 -pelistä. Pelaajat, jotka ovat ostaneet Old Picture Bookin The Gates of Hellistä, pääsevät siihen käsiksi.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto