Skip to main content

Fire Emblem Warriors: Three Hopesin demo on ladattavissa nyt!

keskiviikko, 8. kesäkuu 2022
Fire Emblem Warriors: Three Hopes -pelin demo on nyt ladattavissa Nintendo Switchillä. Voit aloittaa pelaamisen jo nyt odottaessasi, että pelin kokoversio julkaistaan 24. kesäkuuta.

Demossa omaksut yksinäisen palkkasoturin roolin, joka lähtee etsimään vastauksia kärsittyään tappion taistelussa Ashen Demonia vastaan. Yhdessä Edelgardin, Dimitrin, Clauden ja muiden Fire Emblem: Three Houses -pelistä tuttujen hahmojen kanssa johdat kumppaneitasi mahtaviin taisteluihin, jotka tapahtuvat reaaliajassa yhdistämällä Fire Emblem -sarjan strategian klassiseen Warriors-tyyliseen toimintaan.

Hienoja taisteluyhdistelmiä ja tehokkaita erikoiskykyjä voi käyttää vihollislaumoja vastaan pelin demoversiossa. Pelaa pelin alusta lähtien ja selvitä pelin kolme ensimmäistä lukua. Hallitse taistelukenttää ja käytä taktisia taitoja saadaksesi yliotteen. Demoversio tukee myös paikallista kahden pelaajan yhteistyötilaa. Lisäksi voit siirtää edistymisesi demoversiossa suoraan pelin kokoversioon, kun se julkaistaan.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto