Skip to main content

Game Builder Garage Nintendo Switchille

torstai, 6. touko 2021
Oletko joskus haaveillut oman pelisi luomisesta? Tämä haave voi pian toteutua, kun Game Builder Garage saapuu yksinoikeudella Nintendo Switchille 11. kesäkuuta Nintendo eShopin kautta ladattavaksi. Tämän uuden ohjelmiston avulla jokainen voi pitää hauskaa oppiessaan luomaan ja jakamaan omia pelejä.

Tässä pelissä on ns. Nodoneja, olentoja, joilla on suuret persoonallisuudet ja joita käytetään rakentamaan pelejäsi alusta lähtien. Game Builder Garage sisältää kymmeniä erilaisia Nodoneja, joista jokaisella on ainutlaatuinen ominaisuus, ja voit oppia rakentamaan pelejä vain yhdistämällä niitä eri tavoin. Tällä tavalla opit peliohjelmoinnin perusteet hauskalla tavalla. Voit myös luoda laajan valikoiman erityyppisiä pelejä. Kaikkea mahdollista sivuttainvierivistä tasoloikkapeleistä ajopeleihin ja paljon muuta!

Kun käynnistät pelin ensimmäistä kertaa, aloitat Lesson Mode -pelitilasta. Siellä Nodon-olennot opettavat sinulle pelin luomisen perusteet vaihe vaiheelta valitsemassasi tahdissa.

Free Programming Mode -pelitilassa voit luoda mitä tahansa haluat ja testata, toimiiko se haluamallasi tavalla.

Game Builder Garage -ohjelmaa voi ohjata Joy-Conilla, Nintendo Switchin Pro-ohjaimella tai Nintendo Switch Liten ohjaimilla, mutta voit myös rakentaa pelejä yhdistämällä yhteensopivan tietokoneen hiiren Nintendo Switch -telakan USB-porttiin.

  • images/_news/2021/game-builder-garage/Switch_GBG_eGDP_Capture_Checkpoint01_slide_4_SCRN.png
  • images/_news/2021/game-builder-garage/Switch_GBG_eGDP_FreePrograming_SCRN.png
  • images/_news/2021/game-builder-garage/Switch_GBG_eGDP_Nodon_slide_2_SCRN.png
  • images/_news/2021/game-builder-garage/Switch_GBG_eGDP_OnARoll_SCRN.png

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto