Skip to main content

Kaksitoista arvokasta vinkkiä heille, jotka aikovat aloittaa seikkailun Pokémon Scarletissa tai Pokémon Violetissa

perjantai, 9. joulukuu 2022
Kaksitoista arvokasta vinkkiä heille, jotka aikovat aloittaa seikkailun Pokémon Scarletissa tai Pokémon Violetissa
Rajaton, avoimen maailman seikkailu odottaa sinua Pokémon Scarletissa ja Pokémon Violetissa, jotka ovat nyt saatavilla Nintendo Switchille. Haluat varmasti jo lähteä ulos ja tehdä omia löytöjäsi, mutta ennen kuin teet niin, tutustu näihin spoilerittomiin vinkkeihin, joiden avulla voit aloittaa matkasi Paldea-alueella oikealla jalalla!

1: Tunnetko olevasi eksyksissä? kysy ohjeita Pokémon Centeristä!

Pokemon Scarlet Violet -uutiset

Jos et ole varma minne mennä seuraavaksi, vieraile lähimmässä Pokémon Centerissä ja kerro heille “I don’t know where to go…”. He suosittelevat sinulle mielellään seuraavaa määränpäätä ja jopa päivittävät karttasovelluksessasi määritetyn määränpään puolestasi – kaikki on osa palvelua!

Voit myös matkustaa nopeasti Pokémon Centereihin, joissa olet käynyt aiemmin, avaamalla kartan painamalla Y-painiketta ja valitsemalla “Fly here” jostakin Pokémon Centerin kuvakkeista.

2: Kasva kouluttajana etsiessäsi aarrettasi

Pokemon Scarlet Violet -uutiset

Etkö ole varma, mitä pelin kolmesta päätarinapolusta seurata ensin? Voit selvittää ne missä tahansa valitsemassasi järjestyksessä ja myös omaan tahtiisi, mutta jokaisella on omat kannustimet…

  • Kun autat Arvenia hänen tutkimuksessa Path of Legendsissä, saat avattua uusia, nopeampia tapoja matkustaa ja tutkia Paldea-aluetta.
  • Kun taistelet salien johtajia vastaan Victory Roadilla, voit pyydystää ja kouluttaa korkeamman tason Pokémoneja.
  • Kun haastat Team Starin ⭐️ Starfall Streetillä ⭐️, saat lisättyä valmistettavien liikkeiden (tai Technical Machinesien) määrää.

3: Kaksi tapaa aloittaa pelaaminen ystävien kanssa lähellä ja kaukana

Pokemon Scarlet Violet -uutiset

Oletko innokas aloittamaan Paldea-alueeseen tutustumisen ystävien kanssa? Ohessa on kaksi tapaa pitää yhteyttä ystäviin paikallisesti ja verkossa:

  • Valitse “Poké Portal” päävalikosta päästäksesi paikallisiin ja online-moninpeliominaisuuksiin, kuten pelin Union Circle -yhteispelikokemukseen, sekä muihin tiloihin, kuten Link Trades, Battle Stadium ja paljon muuta!
  • Kun vierailet Pokémon Centerissä, voit käyttää Union Circleä pelataksesi yhdessä ystävien kanssa käyttämällä rakennuksen sivussa olevaa keltaista näyttöä.

4: Pokémonien liikkeiden sekoittaminen

Kadutko, että pyysit Pokémoniasi unohtamaan tietyn liikkeen? Älä huoli, vanhat liikkeet voidaan opetella uudelleen milloin tahansa! Sinun tarvitsee vain painaa X-painiketta avataksesi päävalikon, valitse Pokémon, sitten “Check summary”, selaa valikkoa kohtaan “Moves and Stats” ja paina A-painiketta muuttaaksesi sen liikkeitä.

5: Päästä Pokémonisi valloilleen luonnossa!

Pokemon Scarlet Violet -uutiset
Pokemon Scarlet Violet -uutiset

“Let’s Go!” komento on kätevä tapa kerätä lisää kokemuspisteitä joukkueellesi. Paina R-painiketta, kun olet tutkimassa, lähettääksesi johtavan Pokémonisi siihen suuntaan, johon olet katsomassa. Se taistelee automaattisesti muita kohtaamiaan Pokémoneja vastaan ja jopa kerää esineitä tieltään!

6: Paranna Pokémonisi tien päällä

Haluatko parantaa Pokémonisi kiireessä, mutta Pokémon Centeriä ei ole näköpiirissä? Kokeile käyttää Auto Heal -ominaisuutta: avaa päävalikko, valitse Pokémon, jonka haluat parantaa, ja paina sitten - Painiketta palauttaaksesi Pokémonin terveyden automaattisesti laukussasi olevan esineen avulla.

Eikö sinulla ole parannusesineitä saatavilla? Etsi kiiltäviä esineitä maasta löytääksesi hyödyllisiä esineitä, kuten Potions ja Oran Berries.

7: Nauti herkullisista ateriavoimista

Pokemon Scarlet Violet -uutiset
Pokemon Scarlet Violet -uutiset

Maistelemalla paikallisia ruokia ravintoloissa tai piknikillä saat sinulle ja Pokémonillesi upeita ateriavoimia (Meal Powers), jotka voivat lisätä Pokémonisi kokemuspisteitä tai helpottaa tiettyjen villien Pokémonien pyydystämistä. Näiden voimien vaikutukset vaihtelevat riippuen annoksessa käytetyistä aineksista ja siitä, mitkä Pokémonit niitä syövät, joten suunnittele ateriasi huolellisesti!

8: Älä jätä koulua väliin!

Pokemon Scarlet Violet -uutiset

Vaikka voit vapaasti tutkia Paldea-aluetta omaan tahtiisi, et ole koskaan liian siisti kouluun. Osallistu Akatemian tunneille oppiaksesi lisää Pokémonien maailmasta ja juttele opettajien kanssa seikkailusi aikana. Muista kuitenkin pitää Mr. Jacq (kuvassa yllä) ajan tasalla Pokédex-edistymisestäsi!

9: löydä oikea Pokémon tehtävään

Kun pyydystät yhä enemmän Pokémoneja, alat pian täyttää laatikoitasi (Box). Jos tarvitset tietyntyyppisiä Pokémoneja täydentämään joukkuettasi tai kukistamaan salin johtajan, kokeile käyttää laatikkosi hakuominaisuutta. Avaa päävalikko, valitse “Boxes” ja valitse sitten “Search” lajitellaksesi Pokémonit tyypin, tunnettujen liikkeiden, kyvyn ja muiden ominaisuuksien mukaan.

10: Nämä ominaisuudet ovat vain painikkeen painalluksen päässä!

Pokemon Scarlet Violet -uutiset

Olipa kyse nopeasta puvunvaihdosta tai selfiestä ystävien kanssa, on olemassa muutamia käteviä toimintoja, joita pääsee nopeasti käsiksi suuntapainikkeilla:

  • Ylös-painike: avaa hymiöiden valikko, jota voit käyttää pelatessasi ystävien kanssa
  • Alas-painike: avaa kamerasovellus nopeaa valokuvausta varten
  • Vasen-painike: avaa vaatekaappisi vaihtaaksesi asuasi lennossa
  • Oikea-painike: selaa ilmoitustaulua pelatessasi ystävien kanssa

11: Varma tapa pyydystää ne kaikki!

Oletko innokas täydentämään Pokédexiäsi pyydystämällä kaikki Paldea-alueen Pokémonit? Paina - Painiketta, kun olet tutkimusmatkalla, paina sitten A-painiketta avataksesi Pokédexin ja valitse Pokémon tai tyhjä paikka nähdäksesi kyseisen Pokémonin siluetin, sen elinympäristön ja ehkä jopa vinkkejä sen pyydystämiseen! Ja kun tarkistat Pokédexiä…

12: Ansaitse palkintoja Pokédexin täyttämisestä

Pokemon Scarlet Violet -uutiset

Pokédexin täyttäminen on varmasti oma palkintonsa, mutta jos tarvitset lisäkannustinta, paina X-painiketta selatessasi Paldea-alueen Pokédexiä (jossa on kuva suuresta kaupungista) avataksesi rewards-välilehden.

Jos haluat lisää vinkkejä, jotka auttavat sinua Pokémon Scarlet- ja Pokémon Violet -seikkailussasi, muista tutustua Adventure Guide -oppaaseen painamalla X-painiketta avataksesi päävalikon, valitsemalla “Bag” ja selaamalla valikkoa  “Key Items” -kohtaan. Onnea matkallesi, kouluttajat!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto