Skip to main content

Lataa Big Brain Academy: Brain vs. Brain -pelin ilmainen demo!

keskiviikko, 17. marraskuu 2021
Lataa Big Brain Academy: Brain vs. Brain -pelin ilmainen demo!

Jos sinulla on Nintendo Switch, voit ladata Big Brain Academy: Brain vs. Brain -pelin ilmaisen demon nyt Nintendo eShopista. Tämä partypeli sopii täydellisesti moninpelihetkiin ja tulet huomaamaan sen myös, kun kokeilet pelin demoversiota. Yhdessä muiden pelaajien kanssa voit testata taitojasi ja nopeaa ajatteluasi demossa ja pitää samalla uskomattoman hauskaa. 

Demossa pelaajat voivat kokeilla Stretch modea, joka sisältää erilaisia pulmia, jotka haastavat aivot kolmella eri tavalla. Pelin kokoversiossa on vielä lisää pulmia, jotka haastavat aivot kahdella eri tavalla.

Lisäksi voit kokeilla myös Party modea. Jopa neljä pelaajaa voi haastaa toisensa tässä pelitilassa ja yrittää kerätä mahdollisimman paljon pisteitä suorittamalla erilaisia haasteita mahdollisimman nopeasti. Jokainen pelaaja asettaa oman vaikeustasonsa helpoimmasta (Sprout Class) vaikeimpaan (Super Elite Class). Tällä tavalla myös nuorimmatkin lapset voivat pelata yhdessä perheensä kanssa.

Mikään akatemia ei olisi täydellinen ilman professoria ja tässä se on maineikas Dr. Lobe, joka toimii pelin isäntänä. Heille, jotka ostavat pelin kokoversion, on tarjolla vielä enemmän pelitiloja, kuten Test Mode, jossa pelaajat käyvät läpi viisi aktiviteettia mahdollisimman nopeasti. Dr. Lobe palkitsee sinut Big Brain Brawn -pisteillä suorituksesi perusteella, mikä auttaa sinua ansaitsemaan pelin sisäisiä kolikoita, joilla voit hankkia uusia asuja avatarillesi.

Jos sinun tarvitsee harjoitella ennen seuraavaa ottelua, käytettävissä on aina Practice Mode, jossa kuka tahansa voi pelata suosikkiharjoituksiaan saadakseen korkeat pisteet ja mitaleja. Nähdäksesi kuinka hyvin pärjäät koko maailmaa vastaan, voit hypätä Ghost Clash modeen ja kisata muiden käyttäjien pelitietoja vastaan. Pelaajat voivat myös kilpailla kaverilistallaan olevien pelaajien, samalla Nintendo Switch -konsolilla profiilin omaavien perheenjäsentensä tai muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa.

Voit seurata meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa saadaksesi pieniä ja suuria uutisia Nintendon maailmasta, osallistua upeisiin kilpailuihin ja paljon muuta!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto