Skip to main content

Lataa Mario Strikers: Battle League Football First Kick ja aloita harjoittelu jo nyt!

maanantai, 30. touko 2022
Mario Strikers: Battle League Football julkaistaan Nintendo Switchille perjantaina 10. kesäkuuta. Kaikki pelaajat, jotka haluavat aloittaa mahdollisimman pian, voivat jo nyt ladata ilmaisen Mario Strikers: Battle League Football First Kick -demoversion Nintendo eShopista.

Sen avulla pääset osallistumaan jännittäviin joukkueotteluihin verkossa tulevana viikonloppuna 4.-5. kesäkuuta ja lisäksi voit kokeilla harjoitustilaa, jossa voit opetella perusasiat ennen kauden alkua. Voimme myös paljastaa, että pelin kokoversio tulee saamaan ilmaisia julkaisun jälkeisiä päivityksiä, jotka sisältävät muun muassa uusia hahmoja.

Mario Strikers: Battle League Football First Kick sisältää harjoitustilan, joka on nyt saatavilla kaikille Nintendo Switch Online -jäsenille ja 2. kesäkuuta alkaen se on saatavilla myös pelaajille, jotka osallistuvat ilmaiseen Nintendo Switch Online 7-day trial -kokeilujaksoon. Harjoitustila opettaa pelaajille kaikki perusteet, pallon laukaisemisesta, syöttämisestä ja taklaamisesta aina kehittyneempiin liikkeisiin ja taitoihin saakka. Kun pelaajat ovat tottuneet pelin kontrolleihin, he ovat valmiina laittamaan kaiken peliin ja haastamaan muut pelaajat verkossa 4.-5. kesäkuuta alla olevan aikataulun mukaisesti:

  • Lauantai 4. kesäkuuta klo 06:00 - 07:00
  • Lauantai 4. kesäkuuta klo 14:00 - 15:00
  • Lauantai 4. kesäkuuta klo 22:00 - 23:00 
  • Sunnuntai 5. kesäkuuta klo 06:00 - 07:00
  • Sunnuntai 5. kesäkuuta klo 14:00 - 15:00
  • Sunnuntai 5. kesäkuuta klo 22:00 - 23:00

Mario Strikers: Battle League Football First Kickin verkossa pelattavissa joukkueotteluissa pelaajat voivat muodostaa joukkueen muiden pelaajien kanssa ja haastaa muut pelaajat verkossa. Jokainen joukkue voi muodostua pelaajista, jotka pelaavat kahdella Nintendo Switch -konsolilla, ja enintään 2 pelaajaa voi liittyä joukkueeseen molemmilla konsoleilla, mikä tarkoittaa enintään 4 pelaajaa per joukkue. On mahdollista myös muodostaa joukkue satunnaisten pelaajien tai ystävien kanssa verkossa. Kokeile pelata kaikilla 10 hahmolla pelissä, testaa heidän ainutlaatuisia kykyjään ja muodosta joukkue suosimasi pelitavan perusteella.

Torstaista 2. kesäkuuta klo 13:00 alkaen pelaajat, joilla ei ole Nintendo Switch Online -jäsenyyttä, voivat lunastaa ilmaisen 7 päivän kokeilujakson, vaikka he olisivatkin käyttäneet ilmaisen kokeilujakson jo joskus aiemmin. Kokeilujakson avulla pelaajat pääsevät osallistumaan Mario Strikers: Battle League Football First Kick demo eventiin ja lisäksi he voivat myös kokea viikon kaikilla eduilla, jotka Nintendo Switch Online -jäsenyys tarjoaa, mukaan lukien pääsyn yli 100 peliä sisältävään NES & Super NES -pelikirjastoon, verkkopelaamisen yhteensopivissa peleissä, pilvitallentamisen ja paljon muuta.

Lataa Mario Strikers: Battle League Football First Kick demo event nyt ilmaiseksi Nintendo eShopista ja kokeile Mario Strikers: Battle League Footballin training modea sekä online quick battleja lauantaina 4. kesäkuuta ja sunnuntaina 5. kesäkuuta. Heillä, joilla ei ole Nintendo Switch Online -jäsenyyttä ja jotka haluavat osallistua toimintaan, on mahdollisuus lunastaa ilmainen 7 päivän kokeilujakso torstaina 2. kesäkuuta klo 13:00 alkaen. Pelaajat, jotka ostavat pelin kokoversion, voivat odottaa ilmaisia julkaisun jälkeisiä päivityksiä, mukaan lukien uusia hahmoja.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto