Skip to main content

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass - Wave 3 tulossa 7. joulukuuta!

tiistai, 22. marraskuu 2022
Ratoihin kuuluu Peach Gardens, Merry Mountain, London Loop ja paljon muita.

Kahdeksan lisärataa tekevät Mario Kart 8 Deluxesta entistäkin juhlavamman! Nämä radat saapuvat Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass DLC:n kautta Nintendo Switchille 7. joulukuuta Wave 3 -ratapaketissa. Se sisältää DS Peach Gardensin ja Merry Mountainin, joissa on kausiluonteisia nähtävyyksiä ja musiikkia, joista voit nauttia kisatessasi radan jäisten huippujen ja korkeiden mäntyjen ympäri. Lisäksi voit nauttia Mario Kart Tourin London Loopin värikkäistä näkymistä ja navigoida galaktisissa käännöksissä 3DS Rainbow Road -radalla, vain muutamia mainitakseni.

Wave 3 koostuu Rock Cupista ja Moon Cupista, jotka sisältävät klassisia ratoja Mario Kart -sarjasta. Mukana on ratoja Wiin, Game Boy Advancen, Nintendo DS:n ja Nintendo 3DS:n Mario Kart -peleistä. Kaikkia ratoja voi pelata paikallisesti tai verkossa. Radat on jaettu seuraavasti:

Rock Cup

  • London Loop – Jätä kilpailijasi hämmentyneeksi ajaessasi tunnettujen maamerkkien ympärillä ja ottamalla ykköspaikan tällä Englannin pääkaupungista inspiraationsa saaneella ja Mario Kart Tourista peräisin olevalla radalla.
  • Boo Lake – Voit kastua tällä aavemaisella radalla, joka sijaitsee kummittelevan järven rannalla. Tämä rata on peräisin Mario Kart: Super Circuitista.
  • Alpine Pass – Tällä Mario Kart 7:n erittäin korkealla radalla on jyrkkiä käännöksiä ja pomppivia lohkareita.
  • Maple Treeway – Aja suoraan syksyn lehtien läpi ja kisaa massiivisten puiden yli tällä Mario Kart Wiin radalla.

moon Cup

  • Berlin Byways – Varo putoavia Whompeja ja Thwompeja, kun ajat tämän Mario Kart Tour -pelistä peräisin olevan radan upeiden nähtävyyksien ympärillä.
  • Peach Gardens – Visertävät linnut, pomppivat Chain Chompit ja kauniit kukkapellot kukoistavat tällä Mario Kart DS:n Peachin linnan suurissa puutarhoissa sijaitsevalla radalla.
  • Merry Mountain – Nouse lumisille kukkuloille tällä hurmaavan juhlavalla radalla, joka oli ensimmäisen kerran mukana Mario Kart Tourissa ja jossa on massiivisia karkkikeppejä ja pakattuja lahjoja.
  • Rainbow Road – Rainbow Road kiertelee useiden pikkuplaneettojen ympärillä tällä taivaallisella radalla, joka on peräisin Nintendo 3DS:n Mario Kart 7:stä.

Wave 3:n tulevan julkaisun myötä puolet Booster Course Pass -radoista tulee olemaan pelattavissa, ja toiset 24 rataa on vielä tulossa ensi vuonna. Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass sisältää kuusi erillistä aaltoa, joissa kussakin on kahdeksan rataa, jotka kaikki julkaistaan vuoden 2023 loppuun mennessä.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto