Skip to main content

Mario Strikers: Battle League Footballin uusi traileri esittelee temppuja, taklauksia ja maalijuhlia!

torstai, 12. touko 2022
Mario Strikers: Battle League Football saapuu Nintendo Switchille 10. kesäkuuta ja silloin voit pelata Strike-urheilulajia, jossa kaaos on osa peliä ja jossa pelaajat tekevät kaikkensa voittaakseen. Se on kuin jalkapallo, jos jalkapallossa ei olisi tuomaria eikä sääntöjä. Katso uusi traileri saadaksesi lisätietoja pelistä, mukaan lukien kaikki erilaiset tavat, joilla pelaajat voivat käsitellä vastustajiaan matkalla voittoon.

Mario Strikers: Battle League Footballissa voit valita Mushroom Kingdomin tutuista hahmoista, mukaan lukien Mario, Peach, Donkey Kong ja Toad. Voit pelata paikallisesti jopa kahdeksan pelaajan kanssa tai online-kilpailuissa. Taklaa vastustajasi tai nappaa Strike Orb vapauttaaksesi Hyper Striken, jonka avulla voit saada kaksi pistettä. Strikessa ei ole virheitä, joten voit hankaloittaa toisen joukkueen peliä niin paljon kuin haluat.

Sääntöjä ei tietenkään ole, mutta on tärkeää muistaa suojata omia pelaajiaan. Käytä erilaisia varusteita, joilla voit parantaa pelaajiesi ominaisuuksia. Vaikuta asioihin, kuten nopeuteen, tarkkuuteen ja kykyyn kestää taklauksia. Jokaisella hahmolla on myös oma ainutlaatuinen pelityylinsä löydettävänä.

Kun pelaajasi ovat varustautuneet hyvin, voit koota ystäväsi verkossa pelattavaan Strikers Club -tilaan. Tässä tilassa pelaajat voivat luoda omia seuroja, joissa on enintään 20 pelaajaa tai liittyä olemassa olevaan seuraan ja kilpailla sitten muita seuroja vastaan saadakseen pisteitä ja noustakseen rankingissa joka kausi. Seuran omistajat voivat muokata seuransa asua ja ansaita jokaisen ottelun jälkeen poletteja, joita voidaan käyttää seuran stadionin muokkaamiseen.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto