Skip to main content

Pokémon Scarletin ja Pokémon Violetin maailmanlaajuinen myynti ylittää 10 miljoonaa kappaletta vain kolmessa päivässä!

torstai, 24. marraskuu 2022
Pokémon-sarjan uusimmat osat saavuttavat Nintendon historian suurimman maailmanlaajuisen julkaisuviikonlopun myynnin.

Nintendo ilmoitti tänään, että Nintendo Switchille julkaistujen Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet -pelien maailmanlaajuinen myynti ylitti 10 miljoonaa kappaletta kolmen ensimmäisen päivän aikana sen jälkeen, kun nämä pelit julkaistiin maailmanlaajuisesti viime perjantaina 18. marraskuuta 2022. Tämä on kaikkien aikojen korkein maailmanlaajuinen myyntiluku Nintendon konsolilla julkaistujen pelien osalta kolmen ensimmäisen päivän aikana julkaisun jälkeen.

Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet ovat Pokémon-sarjan uusimmat pelit, jotka julkaistiin kolme vuotta Pokémon Sword ja Pokémon Shield -pelien jälkeen, jotka julkaistiin myös Nintendo Switchille. Näissä uusissa peleissä, jotka toivottavat tervetulleiksi sekä sarjan uudet tulokkaat että veteraanit, pelaajat pääsevät kokemaan ainutlaatuisen Pokémon-seikkailun avoimessa maailmassa ensimmäistä kertaa sarjassa.

Pelaajat lähtevät Pokémon-matkalle, jossa he voivat tutkia maailmaa vapaasti omaan tahtiinsa ja seurata tarinaa missä tahansa järjestyksessä. Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet sisältävät myös laajennetun moninpelitilan jopa neljälle pelaajalle. Yhdessä he voivat taistella ja pyydystää Pokémoneja. Pelaajat voivat myös tutkia alueen eri paikkoja yhdessä muiden pelaajien kanssa. Tutkivatpa pelaajat sitten maailmaa, taistelevat, osallistuvat Tera Raid Battle -taisteluihin tai vain viettävät rentouttavaa piknikiä, he saavat varmasti ikimuistoisia kokemuksia ystäviensä ja perheensä kanssa langattomassa paikallistilassa tai online-tilassa.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto