Skip to main content

Tiivistelmä tämän päivän Xenoblade Chronicles 3 Direct -lähetyksestä!

keskiviikko, 22. kesäkuu 2022
Xenoblade Chronicles 3 Direct -lähetyksessä Nintendo esitteli 25 minuuttia uutta pelikuvaa täynnä hirviömäisiä vihollisia, jännittäviä persoonallisuuksia ja vaikuttavia ympäristöjä tulevasta Xenoblade Chronicles 3 -pelistä.

Xenoblade Chronicles 3 julkaistaan Nintendo Switchille 29. heinäkuuta, mutta tänään on mahdollista saada varhainen vilkaisu tapahtumaketjuun, joka lähettää Noahin, Mion ja heidän sotilastoverinsa suurelle kohtalon matkalle.

Kriitikoiden ylistämän roolipelisarjan uusimpana pelinä, Xenoblade Chronicles 3 yhdistää kahden edellisen Xenoblade Chronicles -pelin tulevaisuuden. Xenoblade Chronicles 3 voi myös toimia aloituspelinä kaikille, jotka haluavat uppoutua valtavaan roolipelimaailmaan, joka sisältää dynaamisia hahmoja, rikasta tarinankerrontaa ja uskomattoman vapauden.

Aioniosissa, Xenoblade Chronicles 3 -pelin maailmassa, on kaksi vastakkaista kansakuntaa, Keves ja Agnus, joiden sotilaat taistelevat joka päivä ja panoksena on heidän henkensä. Kuusi sotilasta, jotka ovat kotoisin näistä molemmista sotivista maista, saavat tehtäväkseen osallistua erityistehtävään. Voivatko nämä hahmot, jotka ovat täynnä molemminpuolista vihaa, löytää polun, joka antaa heidän kaikkien elää?

Tässä lumoavassa tarinassa pelaajat pääsevät matkalle näiden kohtaloa uhmaavien toiveikkaiden yksilöiden kanssa oppiakseen maailmansa totuudet – paikan, jossa jokainen taistelussa koettu voitto ja jokainen takaisku on uusi mahdollisuus muuttaa historian kulkua ja voittaa epävarma kohtalo.

lähetyksen kohokohtia:

  • Tutki laajaa maailmaa: Aionios tarjoaa henkeäsalpaavan luonnon loiston, joka on ristiriidassa kahden kansan välisen synkän konfliktin kanssa. Aioniosin kautta kulkevat paikat, joissa pelaajat vierailevat, tallennetaan maamerkeiksi, jotka voidaan valita nopeasti ja joihin voi matkustaa, mikä tekee tämän jättimäisen maailman läpi kulkemisesta helpompaa. Voit vaeltaa vapaasti tai seurata polkua seuraavaan kohteeseen ottamalla käyttöön navigointiominaisuuden. Tutkiessaan pelaajat kohtaavat erilaisia surrealistisia maamerkkejä ja erilaisia villieläimiä. Ja aivan kuten mailla, joilla he asuvat, myös täällä elävät elämänmuodot vaihtelevat tottelevaisista vaarallisiin. Jotkut olennot, kuten demoniset Krenolurit, eivät salaile rajuja taipumuksiaan.
  • Taistelutaitojen oppiminen: Kun ryhmä on valmis aloittamaan taistelun, siinä olevat hahmot voivat käyttää voimakkaita kykyjä, joita kutsutaan nimellä Arts. Jotkut Arts-kyvyt voivat horjuttaa vastustajan tasapainoa, jotkut aiheuttavat enemmän vahinkoa sen perusteella, mistä hyökkäys tulee, ja jotkut jopa parantavat liittolaisia. Useiden Arts-kykyjen yhdistäminen upeisiin ketjuhyökkäyksiin saa ainakaan suurta tuhoa vihollisia vastaan. Keräämällä kokemusta taisteluista ryhmän jäsenet voivat oppia tehokkaita Master Arts- ja Fusion Arts -kykyjä, joiden avulla he voivat tehdä entistäkin tuhoisempia hyökkäyksiä.
  • Lepo ja tehtävien suorittaminen: Aioniosia tutkiessaan pelaajat voivat kiivetä kallioille, nousta hiekkarinteille, kulkea köysien yli ja purjehtia merillä. Vaikka panokset voivat olla korkeat, pelaajat voivat nauttia maailmasta omaan tahtiinsa ja löytää siirtokuntia, joissa he tekevät ostoksia, ruokailevat, tutustuvat asukkaisiin ja suorittavat tehtäviä. Noahin ja hänen ystäviensä elämää on helppo nähdä näissä siirtokunnissa ja lepopaikoissa. Kerättyjen materiaalien käyttö ruoanlaittoon tai jalokivien askarteluun voi vahvistaa erilaisia kykyjä. On myös mukavaa rentoutua ennen kuin lähtee ihailemaan seuraavaa upeaa maisemaa tai kukistamaan seuraavaa vihollista.
  • Mestarihahmoluokat: Jokaisella ryhmän hahmolla on luokka, joka vaikuttaa heidän taistelutapaansa. Miekkataistelija johtaa taistelua tasapainoisena hyökkääjänä, mutta on monia muita luokkia, jotka ovat erikoistuneet parantamiseen, puolustamiseen ja voimakkaisiin iskuihin muiden kykyjen ohella. Pelaajat voivat vapaasti vaihtaa hallitsemaansa hahmoa taistelussa, ja heidän luokkansa voidaan myös muuttaa vastaamaan liittolaistensa luokkaa. Useiden luokkien opettelu voi johtaa monipuolisen tiimin muodostamiseen.
  • Rekrytoi sankareita ryhmiin: Matkalla läpi Xenoblade Chronicles 3:n pelaajalla on käytössään kuuden päähenkilön ryhmä, mutta Aioniosin rohkeat asukkaat, joita kutsutaan nimellä Heroes, voivat tarjota apuaan tiimille toimien ryhmän seitsemäntenä jäsenenä. Vain yksi sankari kerrallaan voi auttaa taistelukentällä, mutta pelaajat voivat vaihtaa niiden välillä parhaaksi katsomallaan tavalla. Ja he tuovat omat erityisluokkansa tiimiisi, kuten Guardian Commander, Incursor ja War Medic. Ryhmän jäsenet voivat jopa ottaa vastaan minkä tahansa sankariluokan, kun heistä tulee liittolaisia. Rekrytoimalla lisää sankareita ryhmäsi laajenee ja muuttuu joustavammaksi.
  • Ouroboros-fuusio: Liittymällä yhteen taistelussa Interlinkin kautta, kaksi hahmoa ryhmässä voi sulautua todella voimakkaaksi muodoksi, joka tunnetaan nimellä Ouroboros. Pisteiden ansaitseminen taistelussa tekee jo ennestään mahtavasta Ouroborosta entistäkin vahvemman. Ouroboros voi myös liittyä ketjuhyökkäyksiin muun ryhmän kanssa.
  • Expansion Pass: Laajenna Xenoblade Chronicles 3:n maailmaa hankkimalla maksullisen Expansion Passin. Pelin julkaisusta vuoden 2023 loppuun asti pelaajat voivat saada lisää sisältöä, joka julkaistaan neljässä aallossa parantaakseen matkaansa Aioniosin läpi. Lisäsisältö sisältää hyödyllisiä esineitä, uusia asuja ja värivaihtoehtoja, haastetaisteluita, uusia tehtäviä, uusia sankarihahmoja ja lopuksi uuden tarinaskenaarion. Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass on jo nyt ennakkotilattavissa Nintendo eShopista.
  • Käytä mitä tahansa amiibo-figuuria: Xenoblade Chronicles 3 on yhteensopiva amiibo-figuurien kanssa. Käyttämällä mitä tahansa yhteensopivaa amiibo-figuuria voit hankkia hyödyllisiä pelin sisäisiä esineitä Aionios-seikkailua varten. Käyttämällä Shulk amiibo-figuuria hahmon miekka näkyy Monadona, alkuperäisen Xenoblade Chronicles -pelin ikonisena aseena, kun käytät Noahin Swordfighter-luokkaa.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto