Skip to main content

Tutustu uusiin mahdollisuuksiin Super Mario 3D World + Bowser's Fury -pelissä

tiistai, 12. tammikuu 2021
Jo 35 vuoden ajan Mario on käyttänyt erilaisia power-up -esineitä muuttuakseen lukemattomia kertoja Fire Mariosta Tanooki Marioksi, Bee Marioksi ja moneksi muuksi. Mutta nyt on vihdoin tullut hetki, jolloin Mario ottaa käyttöönsä uuden ja mahtavan kissan muodon. Hän tarvitsee kaiken mahdollisen avun, koska Bowser on muuttunut jättimäiseksi ja menettänyt kaiken hallinnan.

Tässä uudessa trailerissa Nintendo esittelee monia jännittäviä yksityiskohtia Super Mario 3D World + Bowser’s Fury -pelistä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 12. helmikuuta.

Nintendo paljasti myös uuden Nintendo Switch - Mario Red & Blue Edition -paketin, jossa on selkeät punaiset ja siniset värit kunnioittaakseen Marion ikonista pukua. Tämä erikoispaketti tulee olemaan saatavilla tietyiltä jälleenmyyjiltä 12. helmikuuta alkaen. Se sisältää punaiset Joy-Con -ohjaimet sinisillä rannehihnoilla, sinisen Joy-Con Gripin, punaisen Nintendo Switch -telakan ja punaisen Nintendo Switch -konsolin – mikä on ensimmäinen kerta, kun Nintendo Switch -konsoli on saatavilla uutena värinä. Se sisältää myös hienon Mario Red & Blue Edition -kotelon ja näytönsuojan, joka auttaa suojaamaan Nintendo Switch -konsoliasi, kun matkustat Warp-putkien läpi tai seikkaillessasi.

Vaikka monet pelaajat tuntevat Wii U:n Super Mario 3D World -pelin, Nintendo Switchin Super Mario 3D World + Bowser’s Fury tarjoaa monia uusia asioita. Klassisessa Super Mario 3D World -osiossa neljä pelaajaa voi pelata samanaikaisesti sekä paikallisesti että verkossa. Pelaajat voivat valita hahmokseen jonkin seuraavista: Mario, Luigi, Peach ja Toad.

Kaksi uutta amiibo-figuuria julkaistaan samaan aikaan kuin peli ja ne voi ostaa erikseen tietyiltä jälleenmyyjiltä. Uudet Cat Mario & Cat Peach amiibo-figuurit tarjoavat parannuksia peliin, kun pelaat Super Mario 3D World + Bowser's Fury -peliä. Bowser ja Bowser Jr. ovat myös suuressa roolissa Super Mario 3D World + Bowser's Fury -pelissä, jos sinulla on nämä amiibo-figuurit. Ne ilmestyvät myös uudelleen saataville tietyille jälleenmyyjille.

Bowser’s Fury -pelitilan uusien yksityiskohtien ja seikkailujen lisäksi Nintendo ilmoitti myös Super Mario Bros. 35 World Count Challengesta, erityisestä digitaalisesta tapahtumasta Super Mario Bros. 35 -peliin, jossa pelaajat ympäri maailmaa voivat tehdä yhteistyötä yrittäen saavuttaa tavoitteet tietyssä ajassa. Nintendo Switch Online -jäsenyyden avulla pelaajat voivat pelata verkossa pelattavaa Super Mario Bros. 35 -peliä, joka tarjoaa uudenlaisen haasteen kaikille Mario-faneille. Pelaajat voivat testata omat Mario-tasoloikkataitonsa Super Mario Bros. 35 World Count Challengessa, joka järjestetään kolme kertaa tammikuusta maaliskuuhun.

Super Mario Bros. 35 World Count Challengen ensimmäisellä kierroksella pelaajien ympäri maailmaa on tehtävä yhteistyötä voittaakseen 3,5 miljoonaa Bowseria tapahtuman aikana, joka alkaa klo 09:00 Suomen aikaa 19. tammikuuta ja päättyy 08:59 Suomen aikaa 26. tammikuuta. 35-Player Battlen lisäksi, jossa pelaajat voivat voittaa Bowserin osana tavallista peliä, Special Battle sisältää tällä viikolla kenttiä, joissa on lisämahdollisuuksia taistella Bowseria vastaan.

Jos voitettujen Bowserien kokonaismäärä nousee tapahtuman aikana 3,5 miljoonaan, yksittäiset pelaajat, jotka voittavat vähintään yhden Bowserin, voivat saada 350 Platinum Point -pistettä. Näitä pisteitä voi käyttää erilaisten Platinum Point -pisteitä vaativien palkintojen lunastamiseen My Nintendo -sivustolla. Lisätietoja seuraavista World Count Challenge -haasteista, jotka järjestetään helmi- ja maaliskuussa, paljastetaan myöhemmin.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto