Skip to main content

Uusi traileri paljastaa lisätietoja Mario Golf: Super Rush -pelistä!

maanantai, 17. touko 2021
Mario Golf: Super Rush saapuu Nintendo Switchille 25. kesäkuuta. Kyseessä on tunnetun Mario Golf -pelisarjan vauhdikkain osa tähän mennessä ja se sisältää useita eri hahmoja ja pelitiloja.

Ohessa muutamia trailerin kohokohtia:

 • Erilaisia pelitapoja:
  • Helppo pelata: Käytä painikkeita helposti ja sujuvasti. Peli soveltuu hyvin sekä uusille että hieman kokeneemmille pelaajille. Tähtää helposti, valitse lyönnin voimakkuus ja lyö palloa. Halutessasi voit myös käyttää liikeohjausta pitämällä Joy-Con -ohjainta kuten golfmailaa*.
  • Hyödyllisiä työkaluja: Golfpalloon osuminen tarkalla kierrelyönnillä on tehokas tekniikka, jonka avulla saat lyötyä pallon haluamaasi paikkaan ja välttää esteet. Peli sisältää useita erilaisia apuvälineitä, jotka auttavat sinua hallitsemaan pelin kentät, mukaan lukien skanneri, joka tunnistaa maaston ja lyöntimittari, joka tunnistaa kenttien kaltevuuden.
 • Tuttuja hahmoja ja pelaaminen muiden kanssa: Voit valita 16 eri Sienivaltakunnan hahmosta, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja kaikki hahmot on myös varustettu omilla ainutlaatuisilla erikoisliikkeillään. Pauline, Chargin ’Chuck ja King Bob-omb tekevät ensiesiintymisensä tässä pelisarjassa. Voit pelata jopa kolmen muun pelaajan kanssa sekä paikallisesti että verkossa eri pelitiloissa.
 • Erilaisia kenttiä: Pelin kenttävalikoimasta löydät kaikkea yksinkertaisemmista hieman erikoisempiin kenttiin ja voit valita kuudesta eri paikasta.
 • Erilaisia pelitiloja:
  • Speed Golf: Uudessa nopeatempoisessa Speed Golf -pelitilassa pelaajat aloittavat samaan aikaan ja kisaavat läpi kentän tavoitteenaan saada golfpallo upotettua reikään ensimmäisenä. On tärkeää kerätä esineitä pelin aikana kestävyyden palauttamiseksi ja väistellä kentän erilaisia vaaroja juostessaan pallon luokse. Pelaajat voivat myös käyttää erikoistekniikoita ja -lyöntejä parantaakseen voittomahdollisuuksiaan.
  • Battle Golf: Hektisempi versio Speed Golfista, jossa pelataan yhdeksän reikää samanaikaisesti. Ensimmäinen pelaaja, joka saa upotettua pallon kolmeen reikään, voittaa, joten on tärkeää pysyä askeleen edellä vastustajia tai muuten on riskinä hävitä.
  • Standard Golf: Tässä pelitilassa lasketaan jokainen lyönti ja pelaaja, jolla on vähiten pisteitä, voittaa.
  • Golf Adventure: Rekisteröi Mii-hahmosi arvostettuun golfklubiin Golf Adventure -pelitilassa ja kehitä Mii-hahmoasi aloittelijasta ammattilaisgolfaajaksi. Tässä pelitilassa pelaat itsenäsi ja olet vuorovaikutuksessa tuttujen Sienivaltakunnan hahmojen kanssa. Anna heidän opettaa sinua pelaamaan ja ota vastaan erilaisia haasteita. Ansaitsemalla kokemuspisteitä voit kehittää pelihahmoasi, jota voidaan sitten käyttää moninpelitiloissa.

*Liikeohjausta ei voi käyttää Golf Adventure -pelitilassa.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto