fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition

 • Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet yhdessä ja samassa paketissa.

  Onko sinulla vaikeuksia valita Pokémon Scarletin ja Pokémon Violetin välillä? Miksi valita, kun voit saada molemmat? Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition sisältää molemmat pelit ja hienon metallikotelon niiden säilyttämistä varten.

  Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet ovat uusia osia Pokémon-pelisarjassa. Tässä Pokémon-pelit ottavat suuren askeleen ja antavat sinun tutkia vapaasti eloisaa avointa maailmaa.

  Eri kaupungit sulautuvat saumattomasti erämaahan ilman selkeitä rajoja. Etsi Pokémoneja kaikkialta! Katso ylös taivaalle, merelle, metsiin, kaduille ja löydä erilaisia ​​Pokémoneja! Koe Pokémon-sarjan aito ilo ja kohtaa ​​villejä Pokémoneja ja pyydystä ne! Nyt avoimen maailman pelissä.

  Jaa ilo muiden pelaajien ja perheen kanssa tässä seikkailussa, jota voi pelata jopa kolmen muun pelaajan kanssa.

  Kohtaa uusia Pokémoneja

  Kolme Pokémonia, joista voit valita yhden ensimmäiseksi kumppaniksesi, ovat Sprigatito, Fuecoco ja Quaxly. Olet varmasti utelias kuinka kohtaat nämä kolme Pokémonia. On myös jännittävää nähdä niiden persoonallisuudet.

  CI NSwitch Pokemon ScarletAndViolet Starter Grass b CMM big

  Sprigatito
  Tyyppi: Ruoho

  CI NSwitch Pokemon ScarletAndViolet Starter Fire b CMM big

  Fuecoco
  Tyyppi: Tuli

  CI NSwitch Pokemon ScarletAndViolet Starter Water b CMM big

  Quaxly
  Tyyppi: Vesi

  Paljon uusia Pokémoneja odottaa löytäjäänsä tässä seikkailussa!

  Tulet kohtaamaan voimakkaita Pokémoneja kuten Koraidon Pokémon Scarletissa ja Miraidon Pokémon Violetissa. Näillä legendaarisilla Pokémoneilla sanotaan olevan poikkeuksellisia voimia, mutta muuten kukaan ei vielä tiedä tämän enempää näistä salaperäisistä Pokémoneista.

  Pelin hahmot 

  Ystäväsi Nemona on rento, mutta myös energinen persoona ja hän rakastaa Pokémon-taisteluja! Kokeneena Pokémon-kouluttajana hän toimii hyvin luotettavana oppaana seikkailun aikana.

  Pokémon Scarletissa tapaat professori Sadan ja Pokémon Violetissa professori Turon. Molemmat ovat erikoistuneet kullekin alueelle parhaiten sopivaan tutkimukseen.

  Kun lähdet seikkailuun, pukeutumisesi vaihtelee sen mukaan, pelaatko Pokémon Scarletia vai Pokémon Violetia. Kuka tietää, millainen seikkailu sinua odottaa?


Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition

Julkaisupäivä: 18 marraskuu 2022
Laite: Nintendo Switch

Sukulaistuotteet

Pokémon Violet
Tervetuloa täysin avoimeen Pokémon-maailmaan!
Pokémon Scarlet
Tervetuloa täysin avoimeen Pokémon-maailmaan!