Skip to main content

Voit pelata näitä 14 Kirby-peliä juuri nyt!

23 maaliskuu 2023
Etkö saa tarpeeksesi vaaleanpunaisesta sankarista? Voit sukeltaa 14 peliin Kirbyn kanssa, jotka ovat nyt saatavilla Nintendo Switchille! Matkusta Dream Landiin ja sen ulkopuolelle, osallistu monen Kirbyn taisteluihin, kisaa ruoka-aiheisten kenttien läpi ja paljon muuta. Tutustu kaikkiin saatavilla oleviin peleihin täällä.

Kirby’s Dream Buffet

Nintendo Switch
Kirby’s Dream Buffet
Napostele tiesi voittoon, kun jopa neljä nälkäistä Kirbyä kisaavat keskenään minipeleissä ja taistelevat herkullisia herkkuja pursuavilla kermaisilla ja rapeilla kentillä. Ahmi mahdollisimman monta mansikkaa, sillä painavin Kirby voittaa!

Kirby Fighters 2

Nintendo Switch
Kirby’s Dream Buffet

Valmistaudu monen Kirbyn taisteluun! Valitse suosikkikopiointikykysi ja taistele ollaksesi viimeinen jäljellä oleva Kirby tässä hurmaavassa taistelupelissä. Valitse yhteistyö- ja kilpailutilojen välillä ja taistele ystävien kanssa paikallisesti tai verkossa.

Super Kirby Clash

Nintendo Switch
Super Kirby Clash
Rakenna oma Team Kirby -joukkueesi neljällä ainutlaatuisella hahmolla, joilla jokaisella on omat aseensa ja kykynsä, tässä ilmaisessa seikkailussa. Lähde tehtäviin ja kohtaa kaikki Kirby-sarjasta tutut suosikkipomosi - yksin tai jopa kolmen kaverin kanssa.

Vielä enemmän Kirby-seikkailuja!

Haluatko palata joihinkin menneisiin Kirby-suosikkeihisi? Tai tehdä ensimmäisen matkasi läpi Kirbyn historian? Tutustu Kirby-pelivalikoimaan, joka on saatavilla Nintendo Switch Online- tai Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenyydelläsi.
Kirby’s Dream Land (Game Boy)

Kirby’s Dream Land

Game Boy
Tämä on Kirbyn ensiesiintyminen! Lähde mukaan hänen ensimmäiselle matkalleen Dream Landin läpi ja näe hänen ensimmäinen kohtaamisensa Whispy Woodsin ja muiden tuttujen kasvojen kanssa.
Kirby’s Dream Land 2 (Game Boy)

Kirby’s Dream Land 2

Game Boy
Jatka siitä, mihin jäit Kirby's Dream Land -pelissä, ja tapaa uudet ystäväsi: Rick, Coo ja Kine!
Kirby’s Adventure (Nintendo Entertainment System)

Kirby’s Adventure

Nintendo Entertainment System
Auta Kirbyä kukistamaan ilkeä Nightmare ja palauttamaan rauha Dream Landiin kopiointikykyjen avulla, jotka tekevät ensiesiintymisensä tässä seikkailussa.
Kirby’s Dream Course (Super Nintendo Entertainment System)

Kirby’s Dream Course

Super Nintendo Entertainment System

Tähtää Kirby vihollisia kohti tässä ylivertaisessa golfin inspiroimassa kilpailussa, joka on täynnä yllätyksiä ja kopiointikykyjä!

Kirby’s Dream Land 3 (Super Nintendo Entertainment System)

Kirby’s Dream Land 3

Super Nintendo Entertainment System
Planet Pop Star on pulassa! King Dedede on salaperäisen olennon riivaama, joten Kirby kutsutaan apuun.
Kirby Super Star (Super Nintendo Entertainment System)

Kirby Super Star

Super Nintendo Entertainment System
Alun perin Euroopassa tunnettu nimellä Kirby's Fun Pak, tämä peli on itse asiassa kahdeksan peliä yhdessä! Pysäytä Dyna Blade tuhoamasta Dream Landin satoa, kisaa King Dededeä vastaan ja paljon muuta.
Kirby’s Avalanche (Super Nintendo Entertainment System)

Kirby’s Avalanche

Super Nintendo Entertainment System
Ota vastaan King Dededen lumivyörykilpailuhaaste ja treenaa pulmanratkontalihaksiasi Kirby's Avalanche -pelissä, joka tunnettiin alun perin nimellä Kirby's Ghost Trap Euroopassa.
Kirby 64: The Crystal Shards (Nintendo 64)

Kirby 64: The Crystal Shards

Nintendo 64
Auta Kirbyä kokoamaan pyhä kristalli uudelleen hänen ensimmäisessä seikkailussaan, jossa on 3D-grafiikkaa sekä Power Comboja, joiden avulla voit sekoittaa kopiointikykyjä.
Jos haluat vielä enemmän Kirby-pelejä, älä huoli! Voit odottaa, että Kirby Tilt 'n Tumble (Game Boy Color) tulee Nintendo Switch Online -palveluun ja Kirby and the Amazing Mirror (Game Boy Advance) tulee Nintendo Switch Online + Expansion Pack -palveluun myöhemmin!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto