Nintendo Switch - Internetyhteyden muodostaminen

Hyödynnä konsolin verkko-ominaisuuksia parhaiten
Nintendo Switch - Internetyhteyden muodostaminen

Voit pelata ympäri maailmaa olevien pelaajien kanssa yhdistämällä Nintendo Switch -konsolin internetiin. Voit myös ostaa ohjelmia Nintendo eShop -sovelluksessa.

• Internetyhteyden muodostaminen

Nintendo Switch -konsolin internetyhteys voidaan muodostaa langattomalla tai langallisella verkkoyhteydellä. Näiden yhteystyyppien vaatimukset on lueteltu alla.

Langattoman verkkoyhteyden asetus

Vaatimukset:

1. Internetyhteys
    2. Langaton reititin
    3. Nintendo Switch -konsoli

wifi

Langallisen verkkoyhteyden asetus

Voit valita langallisen verkkoyhteyden vain, kun konsoli on TV-tilassa.

Vaatimukset:

1. Internetyhteys
    2. Reititin
    3. LAN-kaapeli
    4. LAN-sovitin (myydään erikseen)
    5. Nintendo Switch -konsoli (TV-tilassa)

ethernet

Voi olla hyödyllistä asettaa sekä langaton että langallinen verkkoyhteys.

Jos käytät vain langallista verkkoyhteyttä, Nintendo Switch -konsoli ei voi muodostaa yhteyttä internetiin, kun se poistetaan telakasta. Jos kuitenkin asetat myös langattoman verkkoyhteyden, Nintendo Switch -konsolin langaton verkkoyhteys muodostetaan heti, kun langallinen verkkoyhteys katkeaa.

• Langattoman verkkoyhteyden asetus

Ennen aloittamista sinun pitää tietää langattoman reitittimen SSID (sen nimi) ja salasana (suojausavain). Reitittimen SSID:n ja salasanan pitäisi olla reitittimen sivussa tai pohjassa. SSID voi olla nimeltään myös "network name" (verkon nimi). Salasana voi olla nimeltään myös "encryption key" (salausavain), "security key" (suojausavain) tai "key" (avain).

Asetus

1. Aseta Nintendo Switch -konsoli noin 2–3 m etäisyydelle langattomasta reitittimestä. Yhteyden muodostaminen konsoliin voi epäonnistua, jos se on liian kaukana reitittimestä.

Wi-Fi

2. Avaa konsolin HOME-valikko painamalla HOME-painiketta ja valitse SYSTEM SETTINGS (järjestelmäasetukset).

HOME-knappen

3. Valitse INTERNET ⇒ INTERNET SETTINGS (verkkoasetukset).

Inställningar

4. Valitse reitittimen SSID löydettyjen verkkojen luettelosta.

Hitta ditt trådlösa nätverk

Jos et löydä langatonta reititintä, suorita haku uudelleen painamalla Y-painiketta.

5. Syötä reitittimen salasana. Asetus on suoritettu, jos näytöllä näkyy SUCCESSFULLY CONNECTED (yhdistetty).

Klart

• Langallisen verkkoyhteyden asetus

Ennen aloittamista sinun täytyy asettaa Nintendo Switch -konsoli TV-tilaan (TV mode).

Asetus

1. Liitä LAN-sovitin Nintendo Switch -telakan USB-liitäntään, ja liitä LAN-sovitin reitittimeen LAN-kaapelilla.

Anslut

2.

Katso seuraavat vaiheet TV-näytöltä.

Avaa ensin HOME-valikko painamalla HOME-painiketta ja valitse sitten SYSTEM SETTINGS (järjestelmäasetukset).

inställningar

3. Valitse INTERNET ⇒ INTERNET SETTINGS (verkkoasetukset).

Internetinställningar

4. Valitse WIRED CONNECTION (langallinen verkkoyhteys) havaittujen verkkojen luettelosta.

Wired

5. Valitse CONNECT TO THE INTERNET VIA WIRED CONNECTION (muodosta internetyhteys langallisella verkkoyhteydellä). Asetus on suoritettu, jos näytöllä näkyy SUCCESSFULLY CONNECTED (yhdistetty).

Klart

Voi olla hyödyllistä asettaa sekä langaton että langallinen verkkoyhteys.

Jos käytät vain langallista verkkoyhteyttä, Nintendo Switch -konsoli ei voi muodostaa yhteyttä internetiin, kun se poistetaan telakasta. Jos kuitenkin asetat myös langattoman verkkoyhteyden, Nintendo Switch -konsolin langaton verkkoyhteys muodostetaan heti, kun langallinen verkkoyhteys katkeaa.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.