fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Switch Online

Pelaa verkossa ja käytä erillistä mobiilisovellusta, jolla voit järjestää pelitapaamisia ystäviesi kanssa.

Pelaa verkossa Nintendo Switchillä

Alkaen 19. syyskuuta 2018 tarvitset aktiivisen Nintendo Switch Online -jäsenyyden voidaksesi pelata yhdessä tai muita pelaajia vastaan verkossa.

Huomioi, että sinun täytyy yleensä käyttää tätä palvelua voidaksesi pelata verkossa Nintendo Switchillä (poikkeukset ovat mahdollisia). Tämä palvelu on vain Nintendo Switchille, eikä se koske muita laitteita kuten Wii U ja Nintendo 3DS.

Online lobby ja ääni-chat

Erillinen mobiilisovellus, joka yhdistetään Nintendo Switchiin ja jonka avulla voit kutsua ystäviä pelaamaan verkossa, hallita pelitapaamisia ja jutella ystäviesi kanssa, kun pelaat yhteensopivia verkkomoninpelejä – kaikki tämä älypuhelimellasi.

Appstore

Google Play

Nintendo Entertainment System

Pelaa klassisia NES-pelejä missä ja milloin tahansa. He, joilla on käytössä aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys, saavat käyttöönsä kokoelman klassisia NES-pelejä. Aluksi saatavilla on 20 NES-peliä. Jatkossa pelejä on tulossa lisää. Julkaisun aikoihin on saatavilla seuraavat pelit: Balloon Fight, Baseball, Donkey Kong, Double Dragon, Dr. Mario, Excitebike, Ghosts’n Goblins, Gradius, Ice Climber, Ice Hockey, The Legend of Zelda, Mario Bros., Pro Wrestling, River City Ransom, Soccer, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Tecmo Bowl, Tennis ja Yoshi. Kaikki klassiset NES-pelit tukevat voice chat -ominaisuutta Nintendo Switch Online -älypuhelinsovelluksen kautta. Voit pelata näitä pelejä online- tai offline-tilassa.

Ainutlaatuisia tarjouksia

Tilaajat voivat hyödyntää erityisiä vain tilaajille tarkoitettuja erikoistarjouksia ja ostaa tiettyjä tuotteita halvemmalla Nintendo eShopista.

Hinnoittelu

Voit valita seuraavista tilausvaihtoehdoista.

Yksittäinen jäsenyys

1 kuukausi
(30 päivää)
 3,99€
3 kuukautta
(90 päivää)
 7,99€
12 kuukautta
(365 päivää)
 19,99€

Perhejäsenyys

12 kuukautta
(365 päivää)
 34,99€

Nintendo Account

Voidaksesi hyödyntää järjestelmäsi verkkopalveluita tarvitset Nintendo Account -tilin. Luo Nintendo Account -tili klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Luo Nintendo Account

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Kuinka voin liittyä?

Voit liittyä ostamalla Nintendo Switch Online -jäsenyyden Nintendo eShopista Nintendo Switchillä sen jälkeen, kun palvelu julkaistiin 19. syyskuuta 2018.

Mitä pelejä voin pelata verkossa, jos liityn?

Sinun täytyy liittyä palveluun, jotta voit pelata useita Nintendo Switch -pelejä verkossa. Tällaisia pelejä ovat esimerkiksi Splatoon 2, ARMS ja Mario Kart 8 Deluxe. Pääsy ominaisuuksiin kuten online leaderboards ja ranking eivät edellytä maksullista Nintendo Switch Online -jäsenyyttä.

Mitkä ovat jäsenyysvaihtoehdot?

On olemassa yksittäiset jäsenyydet (yksi Nintendo Account -tili) ja perhejäsenyys (enintään kahdeksan Nintendo Account -tiliä). Yksittäiset jäsenyydet ovat saatavilla 1, 3 ja 12 kuukauden vaihtoehtoina, kun taas perhejäsenyys on saatavilla ainoastaan 12 kuukauden jäsenyytenä.

Jos minulla on useita Nintendo Switch -konsoleita, täytyykö minun maksaa jokaisesta erikseen?

Ei. Niin kauan kuin käytät samaa Nintendo Account -tiliä, jossa on aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys, voit käyttää sitä useilla konsoleilla.

Jos ostan yksittäisen jäsenyyden, voivatko myös muut käyttäjät, jotka pelaavat samalla Nintendo Switchillä, käyttää Nintendo Switch Online -palvelua?

Ei, tämä ei ole mahdollista. Jos käytät yksittäistä jäsenyyttä, ainoastaan Nintendo Account -tili, jossa on aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys, voi käyttää Nintendo Switch Online -palvelua kyseisellä laitteella.

Jos perheenjäsenet, jotka pelaavat samalla Nintendo Switchillä, haluavat myös käyttää palvelua, Nintendo Account -tilin asetuksissa on mahdollista luoda perheryhmä (Family Group) ja sitten voidaan ostaa perhejäsenyys (enintään kahdeksan Nintendo Account -tiliä).

Huomioi, että tietyt pelit kuten Mario Kart 8 Deluxe, antavat toisen pelaajan liittyä verkkopeliin vieraana. Tämä toiminto on edelleen käytettävissä, jos ensimmäisellä pelaajalla on aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys.

Ostin perhejäsenyyden. Täytyykö minun tehdä jotain muuta?

Jotta voit käyttää jäsenyyttä, sinun täytyy luoda "Nintendo Account Family Group".

Jos vanhempi ostaa perhejäsenyyden, voivatko myös liitetyt "Child Account" -tilit käyttää Nintendo Switch Online -palvelua?

Kyllä, he voivat. Myös riippumatta siitä, onko hän vanhempi, jos mikä tahansa Family Groupin Nintendo Account -tileistä ostaa perhejäsenyyden, kaikki ryhmän jäsenet voivat käyttää palvelua.

Täytyykö minun liittyä Nintendo Switch Online -palveluun, jotta voin pelata verkossa Nintendo 3DS- tai Wii U -konsoleilla?

Ei, sinun ei tarvitse ostaa Nintendo Switch Online -jäsenyyttä näille konsoleille.

Veloitetaanko minua automaattisesti, kun ilmainen jakso päättyy syyskuussa 2018?

Ei, ilmainen jakso yksinkertaisesti vain päättyy. Sinun täytyy ostaa Nintendo Switch Online -jäsenyys, jotta voit jatkaa palvelun käyttöä.

Jos en liity palveluun, enkö voi enää käyttää mitään verkko-ominaisuuksia Nintendo Switchillä?

Voit silti nauttia monista palveluista liittymättä maksulliseen Nintendo Switch Online -palveluun, mukaan lukien seuraavat: Nintendo eShopin käyttömahdollisuus, ystävien lisääminen ja hallinta, kuvien ja videoiden lataaminen sosiaaliseen mediaan, Nintendo Switch Parental Controls -sovelluksen käyttö, järjestelmäpäivitysten ja Nintendo-pelejä koskevien uutisten vastaanottaminen.

Kuinka voin tallentaa pelitallennukset pilveen (Save Data Cloud)?

Kun kirjaudut Nintendo Switch Online -jäseneksi, pelitallennuksesi varmuuskopioidaan automaattisesti, kun Nintendo Switch on yhdistetty internetiin. Jos haluat muuttaa Save Data Cloud -asetuksia, mene System Settings -osioon, selaa kohtaan Data Management ja klikkaa Save Data Cloud Backup.

Kun Nintendo Switch Online -jäsenyyteni vanhenee, katoaako pilveen tallennetut pelitallennukset (Save Data Cloud) Nintendo Switch- ja NES-pelien osalta?

Save Data Cloud -sovelluksen avulla tallennetut pelitallennukset eivät jää talteen pilveen, kun jäsenyys on vanhentunut. Sama koskee NES-pelien pelitallennuksia. Jos kuitenkin tallennat pelitallennukset paikallisesti Nintendo Switch -konsolillesi, voit käyttää niitä uudelleen, jos kirjaudut uudeksi jäseneksi.

Minun valuuttaa ei ole mainittu tällä verkkosivustolla. Mistä löydän hintatiedot alueellani?

Tarkista Nintendo eShopista, kun maksullinen palvelu alkaa syyskuussa.

Lista verkkopalveluista

PalveluJäsenEi-jäsen
Verkkopelaaminen*
Nintendo Switch Online app
Nintendo Entertainment system – Nintendo Switch Online
Save Data Cloud
Erikoistarjoukset
Järjestelmäpäivitykset
Pelipäivitykset
Pääsy Nintendo eShopiin
**
Rekisteröi ja hallitse ystäviä
**
Jaa kuvakaappauksia sosiaalisessa mediassa **
Nintendo Switch Parental Controls -sovellus
**
Uutiset **

*Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, sinun täytyy käyttää tätä palvelua voidaksesi pelata verkossa Nintendo Switchillä.

**Nintendo Account -tili vaaditaan voidaksesi käyttää tätä palvelua.