nintendo logo

Nintendo Switch – Online service

Voit nauttia verkkomoninpelaamisesta ja käyttää erillistä älypuhelinsovellusta järjestääksesi pelitapaamisia ystäviesi kanssa.

Pelaa verkossa Nintendo Switchillä

Voit pelata yhdessä tai muita pelaajia vastaan verkossa kirjautumalla Nintendo Account -tililläsi. Verkkopelaaminen on mahdollista ilman erillisiä lisämaksuja, kunnes tilauspalvelu julkaistaan virallisesti syyskuussa 2018.

Huomioi, että sinun täytyy yleensä käyttää tätä palvelua voidaksesi pelata verkossa Nintendo Switchillä (poikkeukset ovat mahdollisia). Tämä palvelu on vain Nintendo Switchille, eikä se koske muita laitteita kuten Wii U ja Nintendo 3DS.

Online lobby ja ääni-chat

Erillinen älypuhelinsovellus, joka yhdistetään Nintendo Switchiin ja jonka avulla voit kutsua ystäviä pelaamaan verkossa, hallita pelitapaamisia ja jutella ystäviesi kanssa, kun pelaat yhteensopivia verkkomoninpelejä – kaikki tämä älypuhelimellasi. Ennen virallista julkaisua sovelluksesta julkaistaan ilmainen, rajoitettu versio kesällä 2017.

Classic Game Selection*

Tilaajat saavat käyttöönsä jatkuvasti kasvavan valikoiman klassikkopelejä, joihin on lisätty uusi verkkopelitila, kuten Super Mario Bros. 3, Balloon Fight ja Dr. Mario.

Erikoistarjouksia

Tilaajat voivat hyödyntää erityisiä vain tilaajille tarkoitettuja erikoistarjouksia ja ostaa tiettyjä tuotteita halvemmalla Nintendo eShopista.

Hinnoittelu

Voit valita kolmesta eri tilausvaihtoehdosta. Tällä hetkellä emme tiedä, kuinka paljon nämä tulevat maksamaan Suomessa.

1 kuukausi
(30 päivää)
 
3 kuukautta
(90 päivää)
 
12 kuukautta
(365 päivää)
 

Käytä verkkopalveluita ilmaiseksi, kunnes tilauspalvelu julkaistaan virallisesti syyskuussa 2018.

Tämän maksullisen palvelun avulla voit pelata verkossa ja hyödyntää ainutlaatuisia etuja. Vakiotoiminnot kuten järjestelmä- ja pelipäivitykset ovat ilmaisia kaikille Nintendo Switch -käyttäjille.

Voidaksesi hyödyntää järjestelmäsi verkkopalveluita tarvitset Nintendo Account -tilin. Voit luoda Nintendo Account -tilin jo nyt.

Luo Nintendo Account

Lista verkkopalveluista

PalveluTilaajaEi-tilaaja
Verkkopelaaminen* Ilmainen kokeiluaika syyskuuhun 2018 saakka
Älypuhelinsovellus (online lobby ja ääni-chat) Ilmainen kokeiluaika syyskuuhun 2018 saakka
Kuukausittaiset pelilataukset
Erikoistarjoukset
Järjestelmäpäivitykset
Pelipäivitykset
Pääsy Nintendo eShopiin
**
Rekisteröi ja hallitse ystäviä
**
Jaa kuvakaappauksia sosiaalisessa mediassa **
Nintendo Switch Parental Controls -sovellus
**

*Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, sinun täytyy käyttää tätä palvelua voidaksesi pelata verkossa Nintendo Switchillä.

**Nintendo Account -tili vaaditaan voidaksesi käyttää tätä palvelua.