fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Switch Online

Pelaa yhdessä verkossa ja käytä erillistä mobiilisovellusta, jolla voit järjestää pelitapaamisia ystäviesi kanssa.

Pelaa verkossa Nintendo Switchillä

Alkaen 19. syyskuuta 2018 tarvitset aktiivisen Nintendo Switch Online -jäsenyyden voidaksesi pelata yhdessä tai muita pelaajia vastaan verkossa.

Huomioi, että sinun täytyy yleensä käyttää tätä palvelua voidaksesi pelata verkossa Nintendo Switchillä (poikkeukset ovat mahdollisia). Tämä palvelu on vain Nintendo Switchille, eikä se koske muita laitteita kuten Wii U ja Nintendo 3DS.

Online lobby ja ääni-chat

Erillinen mobiilisovellus, joka yhdistetään Nintendo Switchiin ja jonka avulla voit kutsua ystäviä pelaamaan verkossa, hallita pelitapaamisia ja jutella ystäviesi kanssa, kun pelaat yhteensopivia verkkomoninpelejä – kaikki tämä älypuhelimellasi.

Appstore

Google Play

Nintendo Entertainment System

Pelaa klassisia NES-pelejä missä ja milloin tahansa. He, joilla on käytössä aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys, saavat käyttöönsä kokoelman klassisia NES-pelejä. Aluksi saatavilla on 20 NES-peliä. Jatkossa pelejä on tulossa lisää. Julkaisun aikoihin on saatavilla seuraavat pelit: Balloon Fight, Baseball, Donkey Kong, Double Dragon, Dr. Mario, Excitebike, Ghosts’n Goblins, Gradius, Ice Climber, Ice Hockey, The Legend of Zelda, Mario Bros., Pro Wrestling, River City Ransom, Soccer, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Tecmo Bowl, Tennis ja Yoshi. Kaikki klassiset NES-pelit tukevat voice chat -ominaisuutta Nintendo Switch Online -älypuhelinsovelluksen kautta. Voit pelata näitä pelejä online- tai offline-tilassa.

Ainutlaatuisia tarjouksia

Tilaajat voivat hyödyntää erityisiä vain tilaajille tarkoitettuja erikoistarjouksia ja ostaa tiettyjä tuotteita halvemmalla Nintendo eShopista.

Tilausvaihtoehdot

Nintendo Switch Online

Yksittäinen jäsenyys

1 kuukausi (30 päivää)
 
3 kuukautta (90 päivää)
 
12 kuukautta (365 päivää)
 

Perhejäsenyys

12 kuukautta (365 päivää)
 

 

Nintendo Switch Online+expansion pack

Yksittäinen jäsenyys

12 kuukautta (365 päivää)
 

Perhejäsenyys

12 kuukautta (365 päivää)
 

Nintendo Account

Voidaksesi hyödyntää järjestelmäsi verkkopalveluita tarvitset Nintendo Account -tilin. Luo Nintendo Account -tili klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Luo Nintendo Account

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Kuinka voin liittyä?

Voit liittyä ostamalla Nintendo Switch Online -jäsenyyden Nintendo eShopista Nintendo Switchillä sen jälkeen, kun palvelu julkaistiin 19. syyskuuta 2018.

Voinko testata Nintendo Switch Onlinea ilmaiseksi?

Voit nauttia Nintendo Switch Onlinen seitsemän päivän ilmaisesta kokeilusta. Aktivoi ilmainen kausi valitsemalla Nintendo eShopissa valikon vasemmalta puolelta Nintendo Switch Online -vaihtoehto.

Huomio: Yksi ilmainen kausi per käytettävissä oleva Nintendo Account -tili. Ilmaisjakson aikana voit pelata verkossa, chattailla älypuhelinsovelluksen kautta, käyttää Save Data Cloudia ja Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online -palvelua. Nintendo Entertainment System -ohjaimia ei ole mahdollista ostaa kokeilujakson aikana. Jos automaattinen uusiminen on käytössä, tilauksesi päivitetään automaattisesti yksittäiseksi 1 kuukauden tilaukseksi (30 päivää). Jos et halua ostaa jäsenyyttä, voit kytkeä automaattisen uusimisen pois päältä ilmaisjakson aikana, jolloin sinulta ei veloiteta mitään.

Mitä se maksaa Suomessa?

Hinta vaihtelee jäsenyyden mukaan. Nykyiset hinnat löytyvät Nintendo eShopista.

Nintendo Switch Online -palvelu julkaistiin syyskuussa 2018 sen jälkeen, kun alun perin oli ilmaista pelata verkossa. Poistetaanko tililtäni rahaa automaattisesti nyt, kun palvelu on käynnistetty?

Ei. Ilmainen aika yksinkertaisesti päättyy. Sinun on ostettava aktiivisesti jäsenyys, jotta voit jatkaa palvelun käyttöä.

Online-pelaaminen

Mitä pelejä voin pelata verkossa, jos liityn jäseneksi?

Sinun täytyy liittyä palveluun, jotta voit pelata useita Nintendo Switch -pelejä verkossa. Tällaisia pelejä ovat esimerkiksi Splatoon 2, ARMS ja Mario Kart 8 Deluxe. Pääsy ominaisuuksiin kuten online leaderboards ja ranking eivät edellytä maksullista Nintendo Switch Online -jäsenyyttä.

Jos joku, jonka kanssa pelaan verkkopeleissä, käyttää äänichattia, lisätäänkö minut automaattisesti äänichattiin?

Ei, sinua ei lisätä automaattisesti äänikeskusteluun missään tilanteessa. Voit valita, osallistutko äänichattiin riippumatta siitä, käyttävätkö muut pelaajat tätä ominaisuutta vai eivät.

Jos haluan lopettaa äänikeskustelun, täytyykö minun lopettaa pelaamani verkkopeli ensin?

Ei, voit lopettaa chattailun milloin tahansa Nintendo Switch Online -sovelluksella, vaikka olisit edelleen online-tilassa. Voit myös sammuttaa tietyt pelaajat, jotta et enää kuule heitä.

Jos en osta jäsenyyttä, enkö voi enää käyttää mitään Nintendo Switchin online-ominaisuuksia?

Voit silti käyttää monia palveluita ilman jäsenmaksua. Pääset muun muassa Nintendo eShopiin, voit lisätä ja hallita ystäviä, ladata kuvia ja videoita sosiaaliseen mediaan, käyttää lapsilukkoa, ladata järjestelmäpäivityksiä ja saada uutisia peleistä ja uusista ominaisuuksista.

Tarvitsenko Nintendo Switch Online -jäsenyyden voidakseni pelata verkossa Wii U:lla tai Nintendo 3DS -perheen konsoleilla?

Ei, et tarvitse jäsenyyttä pelataksesi verkossa näillä konsoleilla.

Save Data Cloud

Kuinka voin tallentaa pelitallennukset pilveen (Save Data Cloud)?

Kun kirjaudut Nintendo Switch Online -jäseneksi, pelitallennuksesi varmuuskopioidaan automaattisesti, kun Nintendo Switch on yhdistetty internetiin. Jos haluat muuttaa Save Data Cloud -asetuksia, mene System Settings -osioon, selaa kohtaan Data Management ja klikkaa Save Data Cloud Backup.

Kun Nintendo Switch Online -jäsenyyteni vanhenee, katoaako pilveen tallennetut pelitallennukset (Save Data Cloud) Nintendo Switch- ja NES-pelien osalta?

Save Data Cloud -sovelluksen avulla tallennetut pelitallennukset eivät jää talteen pilveen, kun jäsenyys on vanhentunut. Sama koskee NES-pelien pelitallennuksia. Jos kuitenkin tallennat pelitallennukset paikallisesti Nintendo Switch -konsolillesi, voit käyttää niitä uudelleen, jos kirjaudut uudeksi jäseneksi.

Yksittäinen jäsenyys ja perhejäsenyys

Mitkä ovat jäsenyysvaihtoehdot?

On olemassa yksittäiset jäsenyydet (yksi Nintendo Account -tili) ja perhejäsenyys (enintään kahdeksan Nintendo Account -tiliä). Yksittäiset jäsenyydet ovat saatavilla 1, 3 ja 12 kuukauden vaihtoehtoina, kun taas perhejäsenyys on saatavilla ainoastaan 12 kuukauden jäsenyytenä.

Jos minulla on useita Nintendo Switch -konsoleita, täytyykö minun maksaa jokaisesta erikseen?

Ei. Niin kauan kuin käytät samaa Nintendo Account -tiliä, jossa on aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys, voit käyttää sitä useilla konsoleilla.

Jos ostan yksittäisen jäsenyyden, voivatko myös muut käyttäjät, jotka pelaavat samalla Nintendo Switchillä, käyttää Nintendo Switch Online -palvelua?

Ei, tämä ei ole mahdollista. Jos käytät yksittäistä jäsenyyttä, ainoastaan Nintendo Account -tili, jossa on aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys, voi käyttää Nintendo Switch Online -palvelua kyseisellä laitteella.

Jos perheenjäsenet, jotka pelaavat samalla Nintendo Switchillä, haluavat myös käyttää palvelua, Nintendo Account -tilin asetuksissa on mahdollista luoda perheryhmä (Family Group) ja sitten voidaan ostaa perhejäsenyys (enintään kahdeksan Nintendo Account -tiliä).

Huomioi, että tietyt pelit kuten Mario Kart 8 Deluxe, antavat toisen pelaajan liittyä verkkopeliin vieraana. Tämä toiminto on edelleen käytettävissä, jos ensimmäisellä pelaajalla on aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys.

Ostin perhejäsenyyden. Täytyykö minun tehdä jotain muuta?

Jotta voit käyttää jäsenyyttä, sinun täytyy luoda "Nintendo Account Family Group".

Jos vanhempi ostaa perhejäsenyyden, voivatko myös liitetyt "Child Account" -tilit käyttää Nintendo Switch Online -palvelua?

Kyllä, he voivat. Myös riippumatta siitä, onko hän vanhempi, jos mikä tahansa Family Groupin Nintendo Account -tileistä ostaa perhejäsenyyden, kaikki ryhmän jäsenet voivat käyttää palvelua.

Voinko vaihtaa perhejäsenyyteen, kun olen rekisteröinyt yksittäisen jäsenyyden?

Vaikka sinulla olisi aikaa jäljellä yksittäiselle jäsenyydelle, sinulla on mahdollisuus ostaa perhejäsenyys ja vaihtaa automaattinen uusiutuminen perhejäsenyyteen. Jäljellä olevaa aikaa ei kuitenkaan ole tällä hetkellä mahdollista siirtää yksittäisestä jäsenyydestä. Jos ostat perhejäsenyyden käyttäessäsi yksittäistä jäsenyyttä, yksittäisen jäsenyyden automaattinen uusiminen poistetaan käytöstä. Näin ollen sekä yksittäinen että perhejäsenyys ei uusiudu automaattisesti.

Jos ostan toisen jäsenyyden, vaikka minulla on jo aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys, mitä tapahtuu jäljellä olevalle ajalle?

Jos ostat yksittäisen jäsenyyden, kun sinulla on jo olemassa oleva yksittäinen jäsenyys, uusi aika lisätään nykyiseen aikaan. Jos sinulla on esimerkiksi 35 päivää jäljellä 365 päivän yksittäistä jäsenyyttä, aika pitenee 400 päivään. Tilin jäljellä olevaa aikaa voidaan pidentää enintään kolmella vuodella. Et kuitenkaan voi yhdistää perhejäsenyydestä jäljellä olevaa aikaa yksittäiseen jäsenyyteen.

Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online

Voiko Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Onlinea pelata vain, jos minulla on aktiivinen Internet-yhteys?

Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Onlinea voi pelata jopa seitsemän päivää ilman internetyhteyttä. Jos et pysty käynnistämään Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online -ohjelmaa, yritä muodostaa yhteys Internetiin uudelleen.

Automaattinen uusiminen

Miten jäsenyyden automaattinen uusiminen toimii?

Jos sinulla on automaattisen uusimisen aikana Nintendo eShop -tilillesi talletettu tarpeeksi rahaa, rahat vähennetään tästä summasta. Jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa, tallennetulla maksutavallasi lisätään automaattisesti loput jäsenyyden ostamiseen tarvittavasta summasta.

Huomioi, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias voidaksesi käyttää automaattista jäsenyyden uusimista.

Miten päätetään, minkä tyyppinen jäsenyys tulee uusia automaattisesti?

Yleensä ostetaan samantyyppinen jäsenyys, jota käytät jo automaattisesti. Jos aktivoit 7 päivän kokeilujakson Nintendo eShopista, yhden kuukauden yksittäinen jäsenyys ostetaan automaattisesti. Jos ostat toisen jäsentyypin nykyisestä, viimeksi ostettua jäsentyyppiä käytetään automaattiseen uusimiseen. Jos esimerkiksi ostat 12 kuukauden jäsenyyden 3 kuukauden jäsenyyden aikana, seuraava automaattinen uusiminen on 12 kuukauden jäsenyys.

Huomio: perhejäsenyyttä käytettäessä automaattista uusimista ei voi muuttaa yksittäiseksi jäsenyydeksi.

Onko mahdollista kytkeä automaattinen jäsenyyden uusiminen pois päältä?

Kyllä, se voidaan lopettaa milloin tahansa. Siirry Nintendo eShopiin, valitse Nintendo Switch Online, klikkaa "Pass Settings" ja klikkaa sitten "Terminate Automatic Renewal". Voit myös peruuttaa automaattisen uusimisen käymällä Nintendo Account -tilin verkkosivustolla. Siirry sitten "Shop Menu" -valikkoon, klikkaa "Pass Settings" ja sitten "Terminate Automatic Renewal".

Lista verkkopalveluista

PalveluJäsenEi-jäsen
Verkkopelaaminen*
Nintendo Switch Online app
Nintendo Entertainment system – Nintendo Switch Online
Save Data Cloud
Erikoistarjoukset
Järjestelmäpäivitykset
Pelipäivitykset
Pääsy Nintendo eShopiin
**
Rekisteröi ja hallitse ystäviä
**
Jaa kuvakaappauksia sosiaalisessa mediassa **
Nintendo Switch Parental Controls -sovellus
**
Uutiset **

*Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta tämän palvelun käyttäminen edellyttää pääsyä Nintendo Switch Online -palveluun.

**Tämän palvelun käyttäminen edellyttää Nintendo Account -tiliä.