Nintendo logotype

Nintendo Switch – Online service

Voit nauttia verkkomoninpelaamisesta ja käyttää erillistä älypuhelinsovellusta järjestääksesi pelitapaamisia ystäviesi kanssa.

Pelaa verkossa Nintendo Switchillä

Voit pelata yhdessä tai muita pelaajia vastaan verkossa kirjautumalla Nintendo Account -tililläsi. Verkkopelaaminen on käytössä ilman erillisiä lisämaksuja viralliseen julkaisuun saakka (syksy 2017).

Huomioi, että sinun täytyy yleensä käyttää tätä palvelua voidaksesi pelata verkossa Nintendo Switchillä (poikkeukset ovat mahdollisia). Tämä palvelu on vain Nintendo Switchille, eikä se koske muita laitteita kuten Wii U ja Nintendo 3DS.

Online lobby ja ääni-chat

Erillinen älypuhelinsovellus, joka yhdistetään Nintendo Switchiin ja jonka avulla voit kutsua ystäviä pelaamaan verkossa, hallita pelitapaamisia ja jutella ystäviesi kanssa, kun pelaat yhteensopivia verkkomoninpelejä – kaikki tämä älypuhelimellasi. Ennen virallista, syksyllä 2017 tapahtuvaa julkaisua sovelluksesta julkaistaan ilmainen, rajoitettu versio kesällä 2017.

Kuukausittaiset pelilataukset

Tilaajat voivat ladata ja pelata Nintendo Entertainment System- tai Super Nintendo Entertainment System -peliä (uudella verkkopelitilalla) ilmaiseksi kuukauden ajan.

Erikoistarjouksia

Tilaajat voivat hyödyntää erityisiä vain tilaajille tarkoitettuja erikoistarjouksia ja ostaa tiettyjä tuotteita halvemmalla Nintendo eShopista.

Käytä verkkopalveluita ilmaiseksi viralliseen julkaisuun saakka (syksy 2017).

Tämän maksullisen palvelun avulla voit pelata verkossa ja hyödyntää ainutlaatuisia etuja. Vakiotoiminnot kuten järjestelmä- ja pelipäivitykset ovat ilmaisia kaikille Nintendo Switch -käyttäjille.

Voidaksesi hyödyntää järjestelmäsi verkkopalveluita tarvitset Nintendo Account -tilin. Voit luoda Nintendo Account -tilin jo nyt, niin olet valmis, kun Nintendo Switch julkaistaan.

Luo Nintendo Account

Lista verkkopalveluista

PalveluTilaajaEi-tilaaja
Verkkopelaaminen* Ilmainen kokeiluaika syksyyn 2017 saakka
Älypuhelinsovellus (online lobby ja ääni-chat)
Kuukausittaiset pelilataukset
Erikoistarjoukset
Järjestelmäpäivitykset
Pelipäivitykset
Pääsy Nintendo eShopiin
**
Rekisteröi ja hallitse ystäviä
**
Jaa kuvakaappauksia sosiaalisessa mediassa **
Nintendo Switch Parental Controls -sovellus
**

*Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, sinun täytyy käyttää tätä palvelua voidaksesi pelata verkossa Nintendo Switchillä.

**Nintendo Account -tili vaaditaan voidaksesi käyttää tätä palvelua.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia