Skip to main content

Nintendo Classic Mini: NES -käyttöohje

Tarvitsetko apua Nintendo Classic Mini: NES -pelikonsolin käyttöönotossa tai oletko kohdannut ongelmia, joihin tarvitset apua?

Oheisesta käyttöohjeesta löydät yksityiskohtaista tietoa siitä, kuinka käynnistät pelikonsolisi ja yleistä tietoa pelikonsolin käytöstä. Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi, ota yhteyttä huoltoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Käyttöohjeesta


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto