Skip to main content

Uutisia Nintendo Direct E3 2021 -lähetyksestä

keskiviikko, 16. kesäkuu 2021
Lähes 40 minuuttia kestävässä E3 2021 Nintendo Direct -lähetyksessä Nintendo esitteli laajan valikoiman uusia pelejä, jotka ovat tulossa Nintendo Switchille. Näistä peleistä suurin osa julkaistaan jo tänä vuonna.

Yksi esitellyistä peleistä oli Metroid Dread, ensimmäinen 2D Metroid-peli Samus Aranin kanssa ja uudella pelattavuudella varustettuna kokonaiseen 19 vuoteen. Uutisten joukossa oli myös Mario Party Superstars, uusi peli Mario Party -sarjassa ja mukana on klassisia pelilautoja Nintendo 64 -ajalta sekä kokoelma minipelejä koko pelisarjan historian ajalta, Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp, joka sisältää kaksi ensimmäistä Advance Wars -peliä, jotka on kehitetty alusta lähtien, WarioWare: Get It Together!, uusin peli todella intensiivisessä (ja humoristisessa) WarioWare -sarjassa sekä Game & Watch: The Legend of Zelda, joka on Game & Watchin inspiroima ja joka sisältää kolme aikaisinta peliä The Legend of Zelda -sarjasta.

Ohessa muutamia kohokohtia lähetyksestä:

 • Metroid Dread: Ensimmäinen 2D Metroid-peli täysin uudella pelattavuudella kokonaiseen 19 vuoteen on palannut ja peli julkaistaan Nintendo Switchille tänä vuonna. Metroid Dread on suoraa jatkoa vuonna 2002 julkaistulle Metroid Fusionille ja se keskittyy palkkiometsästäjä Samus Araniin ja hänen yhteydestään salaperäisiin Metroideihin, tarinaan, joka alkoi alkuperäisessä NES-pelissä Metroid. Tässä pelissä Samus saapuu mystiselle planeetalle, jossa häntä jahtaa uusi, vaarallinen ja mekaaninen uhka, joka tunnetaan nimellä E.M.M.I. Löytämällä erilaisia kykyjä pelaajat voivat palata aiemmin tutkimilleen alueille löytääkseen uusia paikkoja ja piilotettuja päivityksiä klassiseen Metroid-tyyliin. Tutki suurta karttaa, välttele E.M.M.I.:ä ja voita planeetan kauheudet, kun Metroid Dread julkaistaan Nintendo Switchille 8. lokakuuta. Samana päivänä julkaistaan myös Metroid Dread Special Edition, joka sisältää pelin, SteelBook-kotelon, 190-sivuisen 2D Metroid-taidekirjan ja viisi korttia, jotka sisältävät taidetta pelisarjan viidestä eri pelistä. Lisäksi julkaistaan myös uusi Samus amiibo, joka on varustettu hänen uudella puvullaan Metroid Dread -pelistä ja E.M.M.I. amiibo. Nämä kaksi figuuria julkaistaan yhdessä ja samassa paketissa 8. lokakuuta.
 • The sequel to The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Uusi teaseri tästä tulevasta Nintendo Switch -pelistä esitteli uutta pelikuvaa, mutta myös valtavan, uuden maailman Hyrulen yläpuolella. Jatkoa The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelille on luvassa Nintendo Switchille vuonna 2022. Lisätietoja tästä pelistä paljastetaan myöhemmin.
 • Kazuya Mishima Joins the Battle!: Kazuya Mishima TEKKEN-pelisarjasta astuu taisteluareenalle Super Smash Bros. Ultimate -pelin uusimpana DLC-taistelijana osana Fighters Pass Vol. 2:sta, joka sisältää myös seuraavat taistelijat: Min Min ARMS-pelistä, Steve & Alex Minecraft-pelistä, Sephiroth FINAL FANTASY VII -pelistä ja Pyra / Mythra Xenoblade Chronicles 2 -pelistä sekä hahmon, jota ei ole vielä paljastettu. Lisätietoja Kazuyasta, mukaan lukien hahmon julkaisupäivä, paljastetaan tulevassa videoesityksessä, jonka Masahiro Sakurai järjestää 28. kesäkuuta.
 • WarioWare: Get It Together!: Tässä pelissä voit pelata laajaa valikoimaa nopeita minipelejä Wariolla tai hänen ystävillään. Jokaisella hahmolla on omat erikoiskykynsä ja se vaikuttaa siihen, miten voit ratkaista jokaisen minipelin. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa kaksi pelaajaa voi myös pelata minipelejä yhdessä samalla näytöllä jakamalla molemmille omat Joy-Con -ohjaimet tai käyttämällä LAN-yhteyttä ylimääräisellä pelikonsolilla ja pelillä. Tämä vauhdikas, villi ja hullunhauska Wario-peli julkaistaan Nintendo Switchille 10. syyskuuta.
 • Shin Megami Tensei V: Arvostetun RPG-sarjan, Shin Megami Tensein, uusimmassa pelissä voit pelata lukiolaisena, jonka täytyy käyttää hiljattain löytämiään kykyjään selviytyäkseen autiosta maasta täynnä demoneja. Löydä vihollisesi heikkoudet ja tee voimakkaita kombohyökkäyksiä. Demonit ovat vihollisiasi, mutta jotkut niistä voivat olla hyödyllisiä liittolaisia ja ne kannattaa rekrytoida tiimiisi. Kuinka kohtalosi kehittyy? Ota selvää siitä, kun Shin Megami Tensei V julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 12. marraskuuta.
 • Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp: Johda armeijaa ja nauti strategisista, vuoropohjaisista taisteluista Orange Star Armyn taktisen neuvonantajan roolissa. Asiantuntemustasi tarvitaan, kun siirrät maa-, ilma- ja merivoimayksiköitä taistelukentällä ja käytät voimakkaita kykyjä, jotka voivat kääntää taistelun eduksesi. Voita vihollisen joukot ja valloita kaupunkeja ja tukikohtia varmistaaksesi voiton ja ylläpitääksesi rauhaa. Huomioi vaihteleva maasto ja sääolosuhteet, kun johdat yksiköitä kahdessa kampanjassa, jotka kattavat Advance Wars ja Advance Wars 2: Black Hole Rising -pelien tapahtumat. Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp julkaistaan Nintendo Switchille 3. joulukuuta.
 • Game & Watch: The Legend of Zelda: Tämä uusi retrolta tuoksuva Game & Watch -laite sisältää kolme klassikkopeliä The Legend of Zelda -sarjasta - The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link ja The Legend of Zelda: Link's Awakening - sekä erikoisversio Game & Watch -klassikosta Vermin, jossa Link on pelattavana hahmona. Mukana on myös pelattava digitaalinen kello, joka perustuu The Legend of Zeldaan ja pelattava ajastin, jonka teemana on Zelda II: The Adventure of Link. Game & Watch: The Legend of Zelda julkaistaan 12. marraskuuta.
 • Mario Party Superstars: On aika todelliselle supertähtikokoelmalle, joka on täynnä erilaisia Mario Party -pelilautoja ja minipelejä! Mario Party Superstars sisältää viisi klassista pelilautaa Nintendo 64 -ajalta ja 100 minipelin kokoelman koko Mario Party -sarjan historian ajalta ja kaikkia pelitiloja voi pelata myös verkossa! Mario Party Superstars julkaistaan Nintendo Switchille 29. lokakuuta.

Muita Nintendo Switchille julkaistavia pelejä tai DLC:tä, joita esiteltiin tässä Nintendo Direct -lähetyksessä:

 • MONSTER HUNTER STORIES 2: Wings of Ruin - Julkaistaan 9. heinäkuuta!
 • Mario + Rabbids Sparks of Hope
 • Life is Strange: True Colors - Julkaistaan 10. syyskuuta!
 • Life is Strange Remastered Collection
 • Super Monkey Ball Banana Mania - Julkaistaan 5. lokakuuta!
 • Danganronpa S: Ultimate Summer Camp
 • Danganronpa Decadence
 • Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass
 • Mario Golf: Super Rush - Julkaistaan 25. kesäkuuta!
 • The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - Julkaistaan 16. heinäkuuta!
 • Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 - Julkaistaan 25. kesäkuuta!
 • Just Dance 2022 - Julkaistaan 4. marraskuuta!
 • Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud Version - Julkaistaan 26. lokakuuta!
 • Two Point Campus
 • Worms Rumble - Julkaistaan 23. kesäkuuta!
 • Project Zero: Maiden of Black Water
 • Cruis’n Blast
 • DOOM Eternal DLC
 • DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS SET - Julkaistaan 24. syyskuuta!
 • Strange Brigade
 • Astria Ascending - Julkaistaan 30. syyskuuta!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto