fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Uusi sivusto kaikille, jotka haluavat kilpailla Super Smash Bros. Ultimate -pelissä

Uusi sivusto kaikille, jotka haluavat kilpailla Super Smash Bros. Ultimate -pelissä

Nyt on julkaistu uusi sivusto kaikille, jotka haluavat löytää turnauksia Super Smash Bros. Ultimate -pelissä. Riippumatta siitä, oletko aloittelija tai veteraani, niin Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal on täydellinen paikka kaikille, jotka haluavat löytää uusia turnauksia Euroopassa. Loppujen lopuksi turnaukseen osallistuminen ei tarkoita pelkästään voittamista tai häviämistä, vaan myös tapaamista samanhenkisten ihmisten kanssa, paremmaksi pelaajaksi tulemista sekä korkean tason moninpeleistä nauttimista.

Turnauksia järjestävät voivat lisätä ne sivustolle. Osoitteesta Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal voi tarkistaa kaikki Nintendon hyväksymät turnaukset.

Tämän lisäksi Nintendo järjestää oman eurooppalaisen turnauksen nimeltään Super Smash Bros. Ultimate European Circuit ja se järjestetään seitsemässä eri paikassa Euroopassa. Turnauksen voittajat kohtaavat lopulta suuressa finaalissa. Täydellinen tilaisuus kaikille, jotka pyrkivät voittamaan Euroopan parhaan Super Smash Bros. Ultimate -pelaajan tittelin. Ensimmäinen järjestettävä turnaus on Syndicate 2019 Utrechtissa, Alankomaissa, 25.-27. lokakuuta. Lisätietoja osoitteessa: Super Smash Bros. Ultimate European Circuit website.

Sitten on tulossa myös turnaus nimeltään Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup 2019-2020. Lisätietoja tästä tulossa lähitulevaisuudessa.