fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Pelaa Linkillä Super Mario Maker 2 -pelissä!

Pelaa Linkillä Super Mario Maker 2 -pelissä!

Nyt on saatavilla ilmainen päivitys, joka sisältää The Legend of Zelda -sarjasta tutun Linkin pelattavana hahmona, uusia kenttäosia sekä täysin uuden pelitilan!

Päivityksen lataamisen jälkeen Master Sword -esine on käytettävissä ja voit käyttää sitä 8-bittisissä Super Mario Bros. -kentissä. Poimi tämä esine muuttaaksesi Marion Linkiksi, joka pystyy hyökkäämään miekalla, ampumaan nuolia ja heittämään pommeja.

Päivitys sisältää myös useita kenttäosia ja vihollisia sekä uuden pelitilan nimeltään Ninji Speedruns, joka sopii täydellisesti pelaajille, jotka kaipaavat haastetta.

  • Dash Block: Käytössä Super Mario 3D World -teemalla varustetuissa kentissä. Tekee Mariosta entistäkin nopeamman!
  • Frozen Coin: Nämä kolikot ovat jääpalojen ympäröimiä ja voit kerätä niitä vain, jos ne sulatetaan tulipalloilla tai muilla kuumilla asioilla kuten erityisellä vihaisella auringolla.
  • P Block: Paina P-kytkintä nähdäksesi, mitä P-palikoille tapahtuu.
  • Spike: Tämä klassinen vihollinen sylkee massiivisia piikkipalloja ja heittää niitä Mariota kohti. Mutta jos olet lumisessa kentässä, Spike heittää lumipalloja sen sijaan!
  • Pokey: Tämä tunnettu kaktus esiintyy Super Mario Maker 2 -pelissä ensimmäistä kertaa. Voit myös määrittää jokaisen Pokeyn korkeuden.

Uudessa Ninji Speedruns -pelitilassa voit kisata aikaa vastaan Nintendon luomissa kentissä. Jokainen Ninji Speedrun -tapahtuma kestää noin viikon ja uusia haasteita jaetaan säännöllisesti. Jokaisessa tapahtumassa pelaajat sijoitetaan heidän peliaikansa mukaisesti.

Seuraa meitä Facebookissa saadaksesi pieniä ja suuria uutisia Nintendon maailmasta, kilpailuista ja paljon muuta!