fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Facebook-kilpailu!

Nyt voit osallistua Facebook-kilpailuun, jossa SINULLA on mahdollisuus voittaa mahtava party-setti neljälle pelaajalle!

1009 SuperMarioParty konkurranse fb XXS NO
Voita mahtava party-setti neljälle pelaajalle!

HUOMIO! Tämä kilpailu on päättynyt! Suuret onnittelut Vilma Hautalalle, josta tuli Party-kilpailumme onnekas voittaja. Kiitos vielä kaikille kilpailuun osallistuneille ja muistathan seurata meitä Facebookissa ja osallistua tuleviin kilpailuihin.

Palkinto sisältää Nintendo Switch -pelikonsolin ja yhteensä neljä Joy-Con -peliohjainta sekä hiljattain julkaistun Super Mario Party -pelin, joka on täydellinen partypeli kaikille, jotka haluavat haastaa ystävänsä ja perheensä!

Voidaksesi osallistua kilpailuun sinun tarvitsee vain käydä Facebook-sivullamme, tykätä kilpailusta ja kertoa kilpailun kommenttikentässä, kenen kanssa SINÄ haluaisit mieluiten jakaa tämän partykokemuksen?

Kilpailu päättyy sunnuntaina 28. lokakuuta klo 23:59!

Kilpailun säännöt

Lue kilpailun säännöt ennen kuin osallistut kilpailuun!

  • Osallistuaksesi kilpailuun sinun täytyy tykätä kilpailusta Facebook-sivullamme ja vastata kilpailun kysymykseen.
  • Sinun on asuttava Suomessa ja sinulla täytyy olla suomalainen osoite.
  • Bergsalan tai Bergsalan yhteistyökumppanien työntekijät ja heidän perheensä eivät voi osallistua kilpailuun. Sinun ei tarvitse ostaa mitään voidaksesi osallistua kilpailuun.
  • Arvomme yhden voittajan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Bergsalan työntekijät arpovat voittajan satunnaisesti, eikä heidän päätöksestä voi valittaa. Palkinto sisältää yhden Nintendo Switch -pelikonsolin, yhteensä neljä Joy-Con -peliohjainta* ja yhden Super Mario Party -pelin Nintendo Switchille. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin. Kilpailun voittaja maksaa palkinnon verot.
  • Kilpailun voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Osallistumalla kilpailuun annat Bergsalalle luvan julkaista nimesi nettisivuillamme (Nintendo.fi) sekä Facebook- ja Twitter-sivuillamme. Emme jaa yhteystietojasi kolmansille osapuolille.

Osallistu kilpailuun!

*Nintendo Switch -pelikonsolin mukana tulee kaksi Joy-Con -peliohjainta, mutta lisäämme pakettiin vielä kaksi ylimääräistä peliohjainta, joten palkinto sisältää yhteensä neljä Joy-Con -peliohjainta. 

Tärkeää! Facebook on muuttanut uutissyötteen toimivuutta, mikä saattaa vähentää meiltä tulevien viestien määrää. Jos olet Nintendo-fani ja haluat nähdä jatkossakin uutisia meiltä, käy Facebook-sivullamme ja klikkaa valikosta "Seuraa" ja sitten "Katso ensin"! Kiitos, että seuraat meitä Facebookissa!