fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Uutiset
 • Super Mario Maker 2 ja The Legend of Zelda: Link’s Awakening julkaistaan Nintendo Switchille

Super Mario Maker 2 ja The Legend of Zelda: Link’s Awakening julkaistaan Nintendo Switchille

Viime yönä esitetyssä Nintendo Direct -lähetyksessä paljastettiin muun muassa, että Super Mario Maker 2 ja moderni, erittäin upea versio The Legend of Zelda: Link’s Awakening -pelistä julkaistaan Nintendo Switchille tänä vuonna. Lisäksi PlatinumGamesilta on tulossa täysin uusi toimintapeli, joka kulkee nimellä ASTRAL CHAIN ja se julkaistaan Nintendo Switchille tänä vuonna.

Ohessa muutamia lähetyksen kohokohtia:

 • Super Mario Maker 2: Nyt voit luoda vieläkin enemmän mahtavia Super Mario -kenttiä ja käyttää lisää työkaluja, esineitä ja ominaisuuksia. Super Mario Maker 2 julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille kesäkuussa 2019.
 • The Legend of Zelda: Link’s Awakening: Alkuperäinen julkaistiin Game Boylle yli 25 vuotta sitten ja se on yksi rakastetuimmista peleistä Legend of Zelda -sarjassa. Nyt se julkaistaan uudelleen, mutta sitä on päivitetty muun muassa modernilla grafiikalla, joten voit vierailla salaperäisellä Koholint-saarella uudelleen ja opastaa Linkiä hänen uskomattomassa seikkailussa. The Legend of Zelda: Link’s Awakening julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille vuonna 2019.
 • ASTRAL CHAIN: PlatinumGamesin uusi toimintapeli, jonka ohjaajana toimii Takahisa Taura, joka on tunnettu työstään NieR:Automata -pelin suunnittelijana, ja Hideki Kamiya, Bayonetta-pelin luoja toimii neuvonantajana. Tässä pelissä toimit poliisin erikoisyksikössä futuristisessa kaupungissa, jossa sinun täytyy tehdä yhteistyötä elävän aseen, The Legion, kanssa. Astral Chain julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 30. elokuuta.
 • Fire Emblem: Three Houses: Mustat kotkat. Sininen leijona. Kultainen hirvi. Nämä kolme jaloa sukua ovat osa Officer’s Academya, eliittikoulua, joka kouluttaa oppilaitaan käyttämään aseita, magiaa ja muita erikoistaitoja. Sinun täytyy valita yksi näistä jaloista suvuista ja johtaa sen oppilaita taisteluissa elämästä ja kuolemasta. Kaikilla oppilailla on omat persoonansa ja mahdollisuudet oppia asioita. He voivat myös vahvistaa ja tukea toisiaan taistelukentällä. Fire Emblem: Three Houses ja Fire Emblem: Three Houses Limited Edition julkaistaan molemmat yksinoikeudella Nintendo Switchille 26. heinäkuuta.
 • TETRIS 99: Ikoninen pulmapeli TETRIS tulee takaisin, mutta tällä kertaa täysin uudenlaisella online-kokemuksella. Tässä pelissä 99 pelaajaa voi pelata yhdessä kunnes vain yksi on enää jäljellä. Jokainen, jolla on aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys käytössä, voi jo nyt ladata tämän pelin ilmaiseksi ja aloittaa pelaamisen. Saatavilla yksinoikeudella Nintendo Switchille.
 • Bloodstained: Ritual of the Night: Sivuttainvierivä peli, jossa pelaat Miriam-hahmolla, joka pystyy varastamaan vihollisten kyvyt, taivuttamaan painovoimaa ja liikkumaan salamannopeudella. Tämä peli julkaistaan Nintendo Switchille kesällä.
 • Mortal Kombat 11: Uudet ja klassiset hahmot palaavat Mortal Kombat 11 -pelissä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 23. huhtikuuta.
 • Yoshi’s Crafted World: Ennen kuin tämä söpö peli julkaistaan Nintendo Switchille 29. maaliskuuta, kaikki Nintendo Switchin omistajat voivat jo nyt ladata demoversion ja testata sitä.
 • Captain Toad: Treasure Tracker Update ja Special Episode DLC: Joku, joka on aina valmiina seikkailuun, on Captain Toad. Jo nyt voit ladata päivityksen, jos sinulla on tämä peli. Päivitys ei maksa mitään ja sen ladattuasi voit pelata peliä yhdessä ystävän kanssa. 14. maaliskuuta tulee myös uusi DLC ostettavaksi ja se tuo peliin 18 uutta haastetta, mukaan lukien viisi uutta kenttää.
 • Super Smash Bros. Ultimate Update: Yksi Nintendon historian nopeimmin myydyistä peleistä on saamassa suuren päivityksen kevään aikana. Silloin on muun muassa tulossa Persona 5 -pelistä tuttu Joker pelattavaksi taistelijaksi. Lisätietoja tästä päivityksestä on tulossa myöhemmin. Huomioi, että vuonna 2019 on tulossa myös uusia amiibo-figuureja kuten esim. Snake, Simon, Squirtle, Pokémon Trainer ja Ivysaur.
 • Hellblade: Senua’s Sacrifice: Jännittävä peli, joka on voittanut monia palkintoja, on tulossa nyt Nintendo Switchille. Hellblade: Senua’s Sacrifice julkaistaan Nintendo Switchille tänä keväänä.
 • DAEMON X MACHINA: Jo nyt voit ladata demoversion DAEMON X MACHINA -pelistä ja se tunnetaan nimellä ”Prototype Missions”, joka on saatavilla ainoastaan rajoitetun ajan. Tässä demossa pelaajat voivat kokeilla neljää erilaista tehtävää ja pelin ohjaustoimintoja. Demoajan jälkeen valitut pelaajat saavat sähköpostiviestin, jossa on linkki verkkokyselyyn, jossa pelaajat voivat antaa palautetta pelistä tuottaja Kenichiro Tsukudalle ja pelin kehittäjätiimille. DAEMON X MACHINA saapuu Nintendo Switchille tänä kesänä.
 • MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order: Ensimmäistä kertaa 10 vuoteen MARVEL ULTIMATE ALLIANCE -sarja palaa tarjoten toimintaa neljälle pelaajalle ja alkuperäisen tarinan… ja kaikki yksinoikeudella Nintendo Switchille! Joten kokoa joukkueesi supersankareista, sillä MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order julkaistaan Nintendo Switchille tänä kesänä.
 • Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition: Klassinen roolipeli, joka sisältää taianomaisen pelattavuuden ja ikimuistoisia hahmoja. Tätä ja paljon muuta on luvassa syksyllä, kun tämä maaginen seikkailu julkaistaan Nintendo Switchille.
 • DRAGON QUEST BUILDERS 2: Kerää materiaaleja ja luo aseita, rakenna taloja tai kokonaisia kaupunkeja. Salaperäisen Malrothin ja muiden kyläläisten avulla voit tutkia suuria saaria, suorittaa tehtäviä, taistella hirviöitä ja päävastustajia vastaan suuressa maailmassa. He, jotka omistavat alkuperäisen DRAGON QUEST BUILDERS -pelin Nintendo Switchillä, voivat luoda Legendary Builder’s outfitin ja The Dragonlord’s Thronen. DRAGON QUEST BUILDERS 2 julkaistaan Nintendo Switchille 12. heinäkuuta.
 • Rune Factory 4 Special ja Rune Factory 5: Klassinen roolipeli Rune Factory 4 saa uuden päivitetyn version Nintendo Switchille myöhemmin tänä vuonna. Lisäksi Rune Factory 5 on myös tulossa Nintendo Switchille.
 • FINAL FANTASY VII: Palaa Midgariin tässä ikonisessa roolipelissä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 26. maaliskuuta.
 • Dead by Daylight: Moninpelitilalla varustettu kauhupeli, joka julkaistaan Nintendo Switchille tänä syksynä.
 • Assassin’s Creed III Remastered: Ensimmäistä kertaa Nintendo Switchillä voit nyt nauttia Assassin’s Creed III -pelistä päivitetyllä pelattavuudella ja ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu erityisesti Nintendo Switchiä varten. Tämä peli julkaistaan Nintendo Switchille 21. toukokuuta.
 • Unravel Two: Ohjaa kahta söpöä hahmoa, jotka on tehty langasta ja selvitä haasteita Unravel Two -pelissä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 22. maaliskuuta.
 • GRID Autosport: Tämä ajopeli julkaistaan Nintendo Switchille ja se saa sinut tuntemaan itsesi ammattilaiskuskiksi. Paljon nopeita autoja ja ratoja! GRID Autosport julkaistaan Nintendo Switchille tänä kesänä.