fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Alliance Rogue on Splatoon 2:n Euroopan mestari

Alliance Rogue on Splatoon 2:n Euroopan mestari

Kuukausia kestäneen kovan harjoittelun ja kisaamisen jälkeen kaksitoista parasta eurooppalaista joukkuetta kohtasivat Pariisissa 9. ja 10. maaliskuuta selvittääkseen, mikä on paras joukkue ja mestari Splatoon 2 European Championship 2018-2019 -finaalissa.

BackSquids gameplay semi final
BackSquids gameplay 2 semi final
BackSquids post gameEchointerview semi final
AllianceRogue celebration semi final
AllianceRogue Sorincelebration semi final 2
AllianceRogue team setup semi final
AllianceRogue ErzaandGreycelebrate
AllianceRogue Kivercelebrates
AllianceRogue SorinCelebrates
AllianceRogue Sorininterview final
AllianceRogueliftsthetrophy

Siitä tuli erittäin jännittävä finaali, jossa Alliance Rogue kohtasi hallitsevan Euroopan mestarijoukkueen, BackSquidsin. Äärimmäisen kovan taistelun jälkeen Alliance Rogue vei voiton ja nyt he voivat kutsua itseään Euroopan mestareiksi Splatoon 2 -pelissä. Suuret onnittelut heille! Tämän mahtavan tittelin lisäksi he voittivat myös uskomattoman hienon pokaalin ja ainutlaatuiset, kullanväriset Nintendo Switch Pro Controller -ohjaimet Splatoon 2 -teemalla.

Jos et ole vielä nähnyt semifinaalia ja finaalia, voit katsoa ne täältä: https://www.youtube.com/watch?v=yp4VNlW4Zms ja ensimmäisen päivän ottelut täältä: https://www.youtube.com/watch?v=J-tDRtOezlY

Kaikilla joukkueilla, jotka saapuivat Splatoon 2:n Euroopan finaaliin, oli aikaisemmat voitot omissa maissaan tai alueillaan. Pariisin ensimmäisessä semifinaalissa saksalainen BackSquids voitti espanjalaisen Polarized-joukkueen 3-0. Toisessa semifinaalissa Alliance Rogue hävisi ensimmäisen ottelun pohjoismaista Ämpäri Gang -joukkuetta vastaan, mutta Alliance Rogue onnistui laittamaan isomman vaihteen päälle ja voitti seuraavan ottelun. Ottelut olivat todella tasaisia Alliance Rogue ja Ämpäri Gang -joukkueiden välillä, mutta ranskalainen joukkue onnistui lopulta voittamaan semifinaalin 4-1. Suuret onnittelut Ämpäri Gang -joukkueelle, joka sijoittui kolmanneksi ja antoi voittaneelle Alliance Rogue -joukkueelle todella kovan vastuksen.

Toivomme, että nämä korkeatasoiset ottelut kannustavat muita Splatoon 2 -pelaajia osallistumaan Splatoon 2 Community Cup nro 4:een, joka alkaa sunnuntaina 24. maaliskuuta. Vieraile osoitteessa: Splatoon 2 tournaments website muodostaaksesi oman joukkueen, rekrytoidaksesi uusia jäseniä ja osallistuaksesi online-turnauksiin!

Seuraa myös meidän pohjoismaista Splatoon 2 -tiliä Twitterissä saadaksesi viimeisimmät päivitykset: https://twitter.com/Splatoon_Nordic