fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Ever Oasis

 • Tutki maailmaa ja laajenna keidastasi etsiessäsi uusia seikkailuja!

  Ever Oasis on uusi toimintaseikkailu- ja roolipeli Nintendo 3DS:lle, joka sisältää paljon pulmia, reaaliaikaisia taisteluita, aarteenmetsästystä ja suuren aavikon tutkittavaksi.

  The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D:n kehittäjiltä tulee uusi jännittävä seikkailu, joka perustuu kaikkeen, mistä RPG-fanit pitävät tässä lajityypissä. Pelin sankarina sinun tehtävänäsi on luoda vauras keidas.

  Tapaa ihmisiä muista heimoista ja liittoudu heidän kanssa, jotta voit ratkaista tehtäviä ja pysäyttää kaaoksen, joka uhkaa rauhaa aavikolla! Taistele vihollisia vastaan reaaliajassa ja vaihda hahmojen välillä taistelun aikana löytääksesi oikean strategian. Tutki villiä autiomaata, etsi materiaaleja pulmantäyteisissä luolissa ja löydä dewademsejä, joita käytetään uusien kauppojen ja varusteiden rakentamisessa.

  Ever Oasis on upea peli, joka on saanut vaikutteita Egyptin kulttuurista ja mytologiasta.

  • Koe uusi tapa pelata toimintaroolipeliä - Ever Oasis on täysin uusi IP.
  • Tutki villejä aavikoita ja pulmantäyteisiä luolia.
  • Louhi materiaaleja ja luo tuotteita kaupoillesi, tai luo varusteita ja esineitä puutalossasi.
  • Selvitä tehtäviä rekrytoidaksesi uusia asukkaita omilla kaupoilla, varusteilla, aseilla ja kyvyillä. Ota heidät mukaan seikkailuun ja etsi uusia materiaaleja.
  • Ansaitse Dewademsejä, kun kaupat myyvät tuotteitaan ja rakenna uusia Bloom Booth -kauppoja.

 • artwork


Ever Oasis

Julkaisupäivä: 23 kesäkuu 2017
Laite: Nintendo 3DS
Pelityyppi: Toiminta, Seikkailu, Roolipeli
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: GREZZO
Jakelija: Bergsala

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.