fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Kirby Star Allies

 • Vaaleanpunainen sankari on palannut – HD:nä – eikä hän ole yksin.

  Kirby on palannut ja vihdoinkin hän on Nintendo Switchillä HD-grafiikalla varustettuna! Mutta tällä kertaa hän ei ole yksin. Rekrytoi vihollisia heittämällä niitä sydämillä ja muodosta jopa neljän hahmon ryhmä. Voit pelata joko yksin tai jopa kolmen ystäväsi* kanssa yhteistyöpelitilassa. Matkusta läpi Dream Landin ja yhdistä kopiointikykyjä tehdäksesi upeita erikoisliikkeitä ja luo uusia voimia! 

  HUOMIO! Voit ladata ilmaisen demoversion pelistä Nintendo eShopin kautta. 

  Lievästi sanottuna outo sää...

  Dream Landissa tapahtuu outoja, kun on alkanut sataa tummia sydämiä. Kun putoava sydän osuu Kirbyyn, tapahtuu jotain todella odottamatonta... Kirby saa voiman levittää rakkautta, mikä antaa hänelle mahdollisuuden rekrytoida epätodennäköisiä avustajia, jotka auttavat häntä tehtävässään palauttaa rauha Dream Landiin. 

  Suu auki!

  Klassiseen Kirby-tyyliin voit syödä vihollisia ja esineitä ja sylkäistä ne sitten ulos osuaksesi palikoihin ja vihollisiin. Voit myös kopioida tiettyjen vihollisten voimat, jolloin voit käyttää niiden ainutlaatuisia hyökkäyksiä ja erikoiskykyjä. 

  NSwitch KirbyStarAllies inhale

  Yhdistä voimat

  Heitä sydämellä vihollisia kohti ja rekrytoi jopa kolme liittolaista kerrallaan! Yhdistä erilaisia kopiointikykyjä tehdäksesi voimakkaita hyökkäyksiä, ratkaistaksesi pulmia ja tehostaaksesi aseitasi. 

  Kokeile sekoittaa erilaisia kopiointikykyjä erilaisten elementtien kanssa kuten tuli, vesi ja tuuli lainaamalla tai antamalla ne avustajillesi. Yhdistä kivi- ja jääkyvyt muuttaaksesi hahmosi liukkaaksi curling-kiveksi, jota voit sitten käyttää murskataksesi tiesi läpi seinien. Tai kokeile sekoittaa tuli- ja miekkakyky luodaksesi superkuuman miekan. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä monista vaihtoehdoista. 

  Hyppää mukaan ystävyysjunaan

  Joskus sinun täytyy yhdistää kaikki neljä tiimisi jäsentä voidaksesi tehdä näyttävän erikoisliikkeen. Muodosta ystävyysympyrä pyöriäksesi kaikkien esteiden läpi, liiku höyryjunan vauhdilla kentän loppua kohti ystävyysjunalla tai muodosta ystävyyssilta ylittääksesi suuret rotkot. 

  NSwitch KirbyStarAllies friendcircle image950w

  Löydä uusia kopiointikykyjä

  Voita vihollisia käyttämällä täysin uusia sekä tunnettuja kopiointikykyjä. Vapauta luovuutesi taiteilijan kyvyllä, käytä hämähäkinverkkoa pyydystääksesi vihollisesi tai heitä vihollisesi maahan. Peli sisältää paljon erilaisia kopiointikykyjä löydettäväksi. Kaikilla on omat ainutlaatuiset ominaisuudet. 

  NSwitch KirbyStarAllies spider image950w

  Jaettu ilo!

  Jopa neljä pelaajaa voi liittyä mukaan hauskanpitoon milloin ja missä tahansa! Sinun tarvitsee vain rekrytoida avustaja pelissä käyttämällä ystäväsydäntä. Ota sitten Joy-Con tai Nintendo Switch Pro -peliohjain hypätäksesi suoraan mukaan toimintaan. Avaa uusia reittejä yhdistämällä kopiointikykyjä ja tee yhteistyötä voittaaksesi erilaisia päävihollisia, jotka seisovat tielläsi. 

  NSwitch KirbyStarAllies 4players image950w

  Hauskoja minipelejä

  Voit haastaa ystäväsi - tai koneen - hektisissä minipeleissä! Hakkaa puuta mahdollisimman nopeasti "Chop Champs" -minipelissä tai lyö lähestyvää meteoria "Star Slam Heroes" -minipelissä. Se, joka hakkaa eniten puuta, tai lyö meteorin kauimmaksi, kruunataan voittajaksi. 

  Auta tiimiäsi! 

  Jos joku tiimistäsi loukkaantuu, voit käyttää Kirby-sarjan amiibo-figuuria (myydään erikseen) auttaaksesi häntä. Voit käyttää amiibo-figuuria kahdeksan kertaa per kenttä varmistaaksesi, että tiimisi on aina huippukunnossa. 

  NSwitch KirbyStarAllies amiibo image950w

  Kerää epätodennäköinen joukko avustajia ja vapauta täysi potentiaalisi Kirby Star Allies -pelissä, loistavassa tasoloikkaseikkailussa jopa neljälle pelaajalle, yksinoikeudella Nintendo Switchille!

  *Lisätarvikkeita tarvitaan moninpeliä varten. Myydään erikseen.


Kirby Star Allies

Julkaisupäivä: 16 maaliskuu 2018
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Toiminta, Seikkailu, Tasoloikka
Pelaajamäärä: 1-4 paikallisesti
Moninpelitilat: Samanaikaisesti, Co-Op
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: HAL Laboratory, Inc
Jakelija: Bergsala
Ominaisuudet: amiibo, TV-tila, Pöytätila, Käsikäyttötila