Nintendo logotype
 • Pelit
 • Pikmin for Nintendo 3DS

Pikmin for Nintendo 3DS

 • Myyttiset olennot, jotka tunnetaan nimellä Pikmin, ovat jälleen valmiita seuraamaan avaruusmatkaaja Captain Olimaria kohti uusia seikkailuja!

  Pikminit pitävät Olimarin seuraamisesta ja ne myös työskentelevät kovasti. Napauta kosketusnäyttöä heittääksesi Pikminejä sinne, missä tarvitset niitä. Pikminit siirtävät kohtaamansa esineet, taistelevat vaarallisia eläimiä vastaan ja keräävät aarteita, joita tarvitset päästäksesi maaliin.

  Kuten aina, punaiset Pikminit kestävät tulta, siniset Pikminit pitävät vedestä ja keltaisia Pikminejä voi heittää korkealle ja ne kestävät myös sähköä. Tulet kohtaamaan seikkailun aikana useita haastavia tehtäviä. Täydellinen seikkailu sinulle ja sinun kaikille Pikmineille.

  Verrattuna aikaisempiin Pikmin-peleihin, jotka ovat keskittyneet enemmän tutkimiseen ja pulmanratkontaan, tämä on toimintapeli, jossa sinun täytyy ajatella nopeasti ja hyödyntää jokaisen käytössä olevan Pikminin kykyjä.

  Huomioi, että pelin nimi ei ole vielä lopullinen.


Pikmin for Nintendo 3DS

Julkaisupäivä
2017
Laite
Nintendo 3DS
Pelityyppi
Toiminta, Seikkailu
Julkaisija
Nintendo
Kehittäjä
Nintendo
Jakelija
Bergsala

Sukulaistuotteet

Pikmin 3
Tutki rikasta ja monipuolista maailmaa. Pikmin 3 on ainutlaatuinen sekoitus toimintaa ja strategiaa.
 • Pikmin 3
  Tutki rikasta ja monipuolista maailmaa. Pikmin 3 on ainutlaatuinen sekoitus toimintaa ja strategiaa.

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.

Saatat pitää...

 • Uusia ratoja, uusia kykyjä ja muokattavia ajokkeja. Koe Mario Kart entistäkin parempana!
 • Kirby on palannut uudessa tasoloikkaseikkailussa Nintendo 3DS:lle! Tällä kertaa robotit ovat hyökänneet...
 • Super Mario Maker Nintendo 3DS:lle! Nyt myös Nintendo 3DS -käsikonsoleilla pelaavat saavat mahdollisuuden luoda omia...
 • Tässä on peli, joka on jo miljoonahitti ja suuri kulttuuri-ilmiö Japanissa. YO-KAI WATCH -pelissä on kyse pojasta, joka...