fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pikmin 3

  • Tutki rikasta ja monipuolista maailmaa. Pikmin 3 on ainutlaatuinen sekoitus toimintaa ja strategiaa.

    Shigeru Miyamoton kehittämä reaaliaikainen strategiapeli esittää maailman tuuman korkuisten tutkimusmatkailijoiden näkökulmasta. Pelissä ohjataan pieniä mutta tehokkaita Pikmin-olentoja, joiden avulla pelaaja voi kukistaa toinen toistaan näyttävämpiä vihollisia ja ratkaista erilaisia pulmia tavoitteenaan pelastaa tutkimusmatkailijoiden kotiplaneetta!

    Pikmin-pelisarjan fanit ovat odottaneet lähes vuosikymmenen tämän arvostetun pelisarjan uusinta osaa, jossa Pikminien värikäs ja täynnä elämää oleva maailma herää henkiin upean HD-grafiikan ja ainutlaatuisen pelitavan tarjoavan Wii U GamePad -peliohjaimen ansiosta. Uusia Pikmin-lajeja, uusia moninpelitiloja sekä Miiverse-yhteisöä tukeva Pikmin 3 johdattaa pelaajat kaikkien aikojen suurimpaan Pikmin-seikkailuun!

    Pikmin 3 -pelin pääosassa ovat alkuperäiset punaiset, keltaiset ja siniset Pikminit, joilla jokaisella on erikoiskykyjä. Peli esittelee myös kaksi uutta Pikmin-lajia, jotka tuovat pelaamiseen uutta väriä ja erilaisia pelitapoja. Kivi-Pikminit ovat kaikkein voimakkaimpia Pikmineitä, jotka pystyvät murskaamaan lasiseiniä ja vihollisten suojapanssareita! Toinen uusi Pikmin-laji on siivelliset Pikminit, jotka voivat lentokykynsä ansiosta kantaa esineitä ilmassa ja nostaa esteitä ja avata uusia reittejä.

    Pikmin 3 on ohittamaton peli kaikille, jotka kaipaavat ainutlaatuista seikkailua, jossa voi tutkia uutta maailmaa ja kukistaa suuria olentoja värikkäillä Pikmineillä.


Pikmin 3

Julkaisupäivä: 26 heinäkuu 2013
Laite: Wii U
Pelityyppi: Seikkailu, Strategia
Pelaajamäärä: 1-2 paikallisesti
Moninpelitilat: Samanaikaisesti
Yhteensopivat ohjaimet:
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: Internet, Miiverse, Demoversio saatavilla, Maksullinen DLC, Off-TV Play