fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fire Emblem Warriors

 • Koko Fire Emblem -universumin sankarit kohtaavat toisensa!

  Kohtaa soturijoukkoja ja erilaisia hirviöitä, kun Marth, Xander, Corrin ja muut Fire Emblem -sankarit tekevät uskomattoman voimakkaita Dynasty Warriors -tyylisiä liikkeitä. Ohjaa tunnettuja ja alkuperäisiä Fire Emblem -hahmoja, anna heille strategisia komentoja taistelun keskellä ja yhdistä sankareita tehdäksesi upeita hyökkäyksiä ja paljon muuta. Avaa uusia pelattavia sankareita, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset liikkeensä, erikoishyökkäykset, asetyypit ja äänet tässä suuressa toimintapelissä, jonka on kehittänyt sama tiimi, joka on luonut Hyrule Warriors -pelit.

  • Pelaa ja koe täysin uusi maailma, jossa alkuperäiset hahmot törmäävät muihin Fire Emblem -universumin sankareihin.
  • Taistele Fire Emblem -pelisarjan suosikkihahmoilla kuten Chrom, Corrin, Ryoma, Marth, Xander ja muilla. Kaikilla hahmoilla on omat ainutlaatuiset liikkeensä, erikoishyökkäykset, asetyypit ja äänet.
  • Yhdistä kaksi sankaria yhdeksi yksiköksi, joka pystyy tekemään tuhoisia komboja. Voit myös vaihtaa näiden kahden sankarin välillä keskellä hyökkäystä.
  • Klassisen asekolmion avulla voit taktisesti valita ja vaihtaa Fire Emblem -sankareiden välillä saadaksesi etulyöntiaseman taisteluissa lukemattomia vihollisia vastaan.
  • Kaikki aiemmin julkaistut Fire Emblem amiibo-figuurit ovat yhteensopivia Fire Emblem Warriors -pelin kanssa, mukaan lukien uudet Chrom ja Tiki amiibo-figuurit.

  Huomio! Fire Emblem Warriors toimii ainoastaan New Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 2DS XL -käsikonsoleilla. Peli ei siis ole yhteensopiva muiden laitteiden kanssa kuten Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL ja Nintendo 2DS.

 • Chrom
  Chrom Fire Emblem -sarjasta. Komea prinssi, mutta myös mahtava soturi taistelukentällä.
  Tiki
  Tiki Fire Emblem -sarjasta. Prinsessa ja pyhän lohikäärmeen ääni!

  Disclaimer


Fire Emblem Warriors

Julkaisupäivä: 20 lokakuu 2017
Laite: New Nintendo 3DS
Pelityyppi: Toiminta
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
PEGI:
amiibo:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: KOEI TECMO GAMES
Jakelija: Bergsala

Sukulaistuotteet

Fire Emblem Warriors
Koko Fire Emblem -universumin sankarit kohtaavat toisensa!

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.