fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Luigi’s Mansion 2

 • Aaveet piirittävät Luigia jo toistamiseen - nyt kolmiulotteisena! Pyydystä aaveet joko yksin tai kaverien kanssa moninpelissä.

  Luigi on palannut ja hänellä on vain yksi päämäärä: häätää joukko jääräpäisiä aaveita pelottavista kartanoista. Apunaan Luigilla on jälleen luotettava Poltergust 5000 -imuri, jolla sitkeimmätkin aaveet saadaan kuriin. Auta Luigia voittamaan aavepelkonsa ja lähde mukaan huumorilla höystettyyn seikkailuun Nintendo 3DS:llä.

  Ensimmäistä kertaa Luigi's Mansion -sarjassa pelaajat pääsevät kokeilemaan kummitusten metsästämistaitojaan jännittävässä moninpelitilassa. Jopa neljä pelaajaa voi pelata yhdessä joko lähiverkon tai internetin kautta. Pelialueena on Scarescraper-pilvenpiirtäjä, joka on täynnä paranormaaleja olioita. Hunter Mode -pelitilassa pelaajat metsästävät kummituksia joukkueena. Jokainen pelaaja ohjaa eriväristä Luigi-hahmoa ja tarkoituksena on selvitä jokaisesta kerroksesta ennen kuin aika loppuu kesken.

  • Yksinpelin lisäksi peli sisältää myös moninpelin jopa neljälle pelaajalle. Yhdistä voimasi kaveriesi kanssa ja kukista häijyimmätkin aaveet tiimityöskentelyä korostavassa moninpelitilassa.
  • 3D-grafiikat herättävät kartanot, aaveet ja ympäristöt henkiin. Pelaajat kokevat kaikki pelin tarjoamat jännittävät ja hauskat hetket kolmiulotteisena ilman erikoislaseja.
  • Luigi's Mansion 2 on jatko-osa Euroopassa vuonna 2002 Nintendo GameCube -pelikonsolille julkaistulle Luigi’s Mansion -pelille.

Luigi’s Mansion 2

Julkaisupäivä: 28 maaliskuu 2013
Julkaisupäivä - Nintendo Selects: 13 lokakuu 2017
Laite: Nintendo 3DS
Pelityyppi: Toiminta, Seikkailu
Pelaajamäärä: 1-4 paikallisesti | 2-4 verkossa
Moninpelitilat: Samanaikaisesti
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: Internet, Local Play

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.