nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

 • Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star -pelissä voit johtaa omaa muotimyymälääsi, tavata asiakkaita ja löytää heille tyylikkäitä asuja.

  Johda omaa muotimyymälääsi kaupungissa, jossa muoti on pääroolissa ja jossa sinulla on paljon potentiaalisia asiakkaita. Jokaisella asiakkaalla on oma erityinen muotimakunsa, joten on aika kuunnella heidän toiveitaan ennen kuin teet ehdotuksen täydellisestä asusta.

  Peli sisältää yli 20 000 erilaista tuotetta, joilla voit stailata asiakkaasi, joten sinulla on todella hyvä tilaisuus osoittaa luovuutesi. Stailaa tulevia poptähtiä ja tartu tilaisuuteen tulla kuuluisaksi stylistiksi.


 • Screenshots


  Characters


Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Julkaisupäivä: 24 marraskuu 2017
Laite: Nintendo 3DS
Pelityyppi: Simulaatio
PEGI:

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.

Saatat pitää...

 • Valmistaudu roolipeliseikkailuun, jollaista et ole kokenut koskaan aikaisemmin Monster Hunter -pelisarjan historiassa.
 • Paljon uutta sisältöä, ominaisuuksia ja hahmoja odottaa sinua tässä täysin uudessa Yo-kai Watch -pelissä. Tämä peli...
 • Super Smash Bros. kokoaa Nintendon tunnetuimmat hahmot ja kolmannen osapuolen vieraat yhteen kaikkien aikojen...
 • Ensimmäistä kertaa 100 parasta Mario Party -sarjan minipeliä on mahdollista pelata kannettavassa muodossa.